Veckans profil:

Namn: Josefin Einarsson

Roll i företaget: Ansvarig för e-handel

Ålder: 30

Familj: Sambo

Husdjur: Hunden Kiwi, En lagotto på 1 år

Hej Josefin!

Kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?

Jag har sedan jag kan minnas varit en blyg och introvert person som känner trygghet i struktur och regelbundenhet. Jag har dock alltid varit väldigt självständig och började redan som tidig tonåring att hjälpa till på mina föräldrars dåvarande golfrestaurang och kom på så sätt in i restaurang och servicebranschen (där man konstant pratar, servar och är omgiven av människor, hjälp!). 
Snabbspolar vi framåt några år är jag nybliven 22-åring och har precis gett mig iväg ensam på mitt livs resa som flygvärdinna i Dubai. I strax över tre år hittade jag nya vänner för livet, min nuvarande sambo och fick uppleva platser som många bara drömmer om att se. Jag fick hoppa bungyjump i Nya Zeeland, simma med hajar i Sydafrika och promenera längs den Kinesiska muren i Kina, man kan säga att jag blev lite av en äventyrare. 

Våren 2018 Bestämde jag mig för att flytta hem till Sverige, jag skaffade mig jobb som incheckningspersonal på Kastrup och hotellreceptionist i Malmö och bestämde mig för att börja plugga e-handel samtidigt - varför bara göra en sak i taget?. 
Något år senare var jag nyexaminerad och var redo för något nytt, där kom Reunion in i bilden och resten är historia. 

 

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

Vi brukar börja med en varm kaffe och se över gårdagens resultat, sen kör vi en liten summering av vad som behövs göras under dagen och sen är det full fart. 
Ingen dag är den andra lik men generellt ser jag till att alla våra hemsidor är uppdaterade med aktuell kampanj, bilder och produkter. Jag ser även till att vår Instagram, facebook och våra annonser hålls uppdaterade. 
Det är oftast ett högt tempo och många nya idéer som bubblar på kontoret.

 

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Mina kollegor! Men även att mitt arbete är utmanade och att jag får vara kreativ och tänka utanför boxen i våra projekt. 
Det gäller att hela tiden tänka ett steg längre och komma på nya sätt att optimera allt vi gör.

 

Hur beskriver du företagets kultur och arbetsmiljö?

Det är en varm och familjär känsla hos oss och vi jobbar intensivt tillsammans och hjälper och stöttar varandra. Det är oftast snabba svängar hos oss och då gäller det att bara hänga med, vi har ett annorlunda sätt att arbeta på jämfört med många andra företag. 
Men vi har nog också mycket roligare än många andra företag. 
Något som är oerhört tacksamt är möjligheten att ha våra hundar på kontoret, min lille Kiwi har i princip vuxit upp här och trivs så bra.

 

Vilka är dina intressen utanför jobbet? 

Jag är dessvärre inte lika äventyrlig längre men jag älskar att resa och utforska nya platser. Sedan ett år tillbaka har min lille Kiwi varit ett av mina största intressen, det är så underbart att få åka ut till skogen, stranden eller ett öppet fält och se honom leva sitt bästa liv. 
Som avkoppling tycker jag om att gosa in mig i en filt i soffan med en bra serie eller film och jag tycker även om att lägga pussel, det är som terapi för själen.


Vilken är din favoritmat?

Tacos! Men jag tycker också mycket om skaldjur och fisk, moules frites, tapas, en riktigt god burgare, indisk paneer i tikka masala sås, allt med svamp - helst kantareller, köttbullar med tillbehör, pasta i alla dess former osv osv. Jag älskar mat helt enkelt!

 

Vad är det mest minnesvärda du upplevt i livet?

I det stora hela måste det vara för ca 8 år sedan när jag fick chansen att flytta till Dubai och arbeta som flygvärdinna och se världen. Väl där fick jag uppleva så mycket att det är svårt att bara välja en sak. Men att se norrsken ovanifrån i himlen, gosa med koalor, rida på häst på safari i Zimbabwe, titta på utsikten från toppen av Burj Khalifa, ta en liten hike upp för taffelberget i Kapstaden är bara något av det jag tar med mig för livet.

Man kan säga att mycket av det som står på mångas bucket lists har jag fått chansen att göra och jag är evigt tacksam för det.

Se alla intervjuer här