Gå med i kundklubben här

Vi på Reunion vill alltid säkerställa att våra kunder känner sig som en del av vår familj, och att de alltid är nöjda med sina köp. Därför har vi tagit fram en kundklubb för våra allra viktigaste kunder.

 • Medlemspriser 30 % rabatt
  Är du redan registrerad på hemsidan? Va kul, då kan du redan idag njuta av medlemspriser till 30 % rabatt. Du behöver endast logga in på ditt kundkonto och därefter har du ett ändrat pris, så passa på att kika in det idag! :D 

  Registrera konto här 
 • Samla poäng
  Du kan även spara pengar på ditt nästa köp.

  Är du med i vår kundklubb får du poäng varje gång du gör ett köp.

  Varje krona du spenderar är lika med 1 poäng, och där 10 poäng är lika med en krona i rabatt.

  Så spenderar du 1.000 kronor får du 100 kr i rabatt till ditt nästa köp, kan det bli bättre? Du kan även spara ihop pängen för att få mer rabatt på ett köp som du kollat in under en längre tid.

  Samla poäng här 
 • Skicka en kod till en vän som inte handlat tidigare och få rabatt
  Vill du spara pengar hos Reunion samtidigt som du hjälper dina vänner och familjemedlemmar att upptäcka vårt fantastiska sortiment av produkter?

  Då är vårt referensprogram precis vad du letar efter!

  Så här fungerar det: När du refererar en vän till Reunion och de gör sitt första köp så får dem 30 % rabatt på detta köp, och du får 30 % rabatt på ditt nästa köp.

  Det är så enkelt! Allt du behöver göra är att dela din personliga länk med dina vänner och familjemedlemmar och be dem att använda den när de handlar på Reunion.

  Referera en vän här