B2B Om Oss

Om Oss

På sommaren 2018 fick jag besök av en av våra kollegor i klädbranschen här i Sverige.

Jag ville handla sommar- och höstkollektion och det snabbt. Min butik i Lavendelblå villavillerkulla var en succé på Österlen och jag behövde påfyllning. En jättetrevlig säljagent kom och besökte mig och vi frossade tillsammans i alla fina styles. Jag valde massor och blev lovad snabb leverans. Och det fick jag. Men jag fick endast 10% av allt jag hade beställt. Resten var slutsålt eller restat i flera månader.

Vi på Reunion jobbar ju själva som grossister inom inredning sedan 20 år tillbaka och jag kommer ihåg att jag tänkte; nej, det här funkar ju inte. Jag har en blomstrande business och jag får inga leveranser för att allt är slutsålt. Det här kan jag göra bättre själv tänkte jag. Och på den vägen är det. Vi på Reunion har mer än 20 års erfarenhet av produktion, materialval, leveranssäkerhet och ekonomisk stabilitet. Våra kunder har stor tillit till att vi gör vårt bästa och det räcker för oss.

Nu -  går vi 100% in i den digitala världen. Pandemiåren lärde oss bland annat att vi inte behöver de stora mässorna för att överleva. Vi har pratat med er där ute och vi inser att det ni verkligen vill ha är kul nyheter ofta, bra materialval och leveranssäkerhet. Tre viktiga värdegrundande punkter som vi bygger vår verksamhet vidare på. 

HÄR – i denna webbshoppen – Reunion b2b – hittar ni det ni längtar efter. Det är lätt att handla dygnet runt. De styles vi visar finns på lager. De finns alltid endast i limiterade upplagor, vi massproducerar ingenting. När du lagt din order kan du vara säker på att vi packar och skickar snabbt för att du skall kunna planera din försäljningsframgång. Precis så som vi själva ville ha det från allra första början. Tillit, trovärdighet och kvalitet. Omgående.

Vi på Reunion är noga med helheten. Vi producerar egna modeller, vi handplockar det roligaste och bästa vi kan hitta nere i Italien, vi håller bra priser på fina kvaliteter och vi levererar säkert och snabbt. Och vi har mer än 500 väldigt nöjda kunder, främst i Skandinavien. Vet ni hur överlyckliga vi är för det? Tusen tack för att ni tycker det är lika kul som vi att sälja one size-styles i linne, bomull och viskos. Vi vågar nog påstå att vi är bland de största på linnekläder för kvinnor i Skandinavien. 

Reunionkvinnan är fantastisk. Hon står stadigt och tryggt med sin raka stolta gestalt. Hon har ingen ålder. Hon är både stark och svag och hon är vacker som få. Hon bryr sig inte ett dugg om fashionindustrin men hon ställer krav på kul och bra snitt och skärningar och material. Hon tänker ett steg längre och köper kläder som hon kan återanvända många säsonger framöver. Hon mixar och matchar över alla gränser och hon är som lyckligast när hon får dra på en mjuk, välanvänd linneklänning ovanpå ett par tjocka strumpbyxor. Hon drar självklart på ett par boots på fötterna och hon har alltid en stor skön tröja som värmer henne när det blåser kallt.


Välkommen in i vår värld.

Maria Engström, grundare, VD och producent.