Gå vidare till innehåll

VILKET ÄR DITT KÄRLEKSSPRÅK?

Jag virar en stor varm halsduk runt mig. Brasan är tänd. Kaffet står framför mig. Jag vaknade med alla hundarna stilla runt mig. Nära nära. Malte låg med nosen på...

Jag virar en stor varm halsduk runt mig. Brasan är tänd. Kaffet står framför mig. Jag vaknade med alla hundarna stilla runt mig. Nära nära. Malte låg med nosen på min hals. Som om Zoe hade vääääst till honom att han inte fick väcka mig. Hon låg på mina ben. Milo låg på höger arm, tålmodigt precis som Malte, och låg och blinkade.
.
Dessa fantastiska djur som känner mig. Som värmer mig. Som finns runt mig. Igår kväll hade jag en mental rening. Jag satt och tittade ut i mörket och tänkte på mitt fina liv. Jag satt och försökte lösa knutar. Jag satt och funderade på varför februari är så svår för många människor. En månad som verkligen tar pulsen på vem vi är i grunden. Kanske är det bara en månad för mycket för oss med kyla, regn och mörker. Vissa tappar bort sig och blir sina värsta jag. Andra omfamnar förtroenden, värmen och kärleken.
.


Mitt personliga kärleksspråk är att ge mig tid och att visa kärlek genom handling, kärleksfulla gester.
.
Vilket är ditt kärleksspråk? Vad är viktigt för att få dig att må bra?
.
Jag fortsätter min söndag i den lugna tonen. Myser med hundarna, jobbar färdigt med papper och beställningar. Några ärenden och ett par februariblåsregniga promenader med hundarna. Det är dags att i stilla mak förbereda livet för en efterlängtad operation imorgon. Jag ska äntligen byta mitt vänsterknä. Jag har haltat runt i nästan fyra år efter den ödesdigra padelmatchen som ödelade hela knät. Jag har en stor Reuniongård att sköta och ett ännu större företag. Det har inte funnits en chans varken hos mig eller sjukvården att fixa detta förrän nu. Tillsammans med en minutiös planering med läkare/team/min crew/mina nära och kära så kan jag göra operationen nu 🙏🏻♥️


.
Jag är skräckslagen i kombination med lättnad att bli rörlig igen. Familj, nära och vänner står kloss intill mig och blir mina förlängda armar och ben. Hundarna är min läkning. Våren är på väg. Och mina vänner i Italien hejjar på avstånd.
.
Ut kommer så småningom en Maria 3.0 💃🏻😅🙏🏻♥️
.
Kärlek i massor, håll tummarna. Kram m. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ