Gå vidare till innehåll

VARNING FÖR STARKA VINDAR

Varning för starka vindar i Toscana… hahaha jag har alltså valt ett andra hem i ett land på en plats som är lika ”windy” som Österlen. Det måste vara något...

Varning för starka vindar i Toscana… hahaha jag har alltså valt ett andra hem i ett land på en plats som är lika ”windy” som Österlen. Det måste vara något i mitt undermedvetna som stökar eftersom jag blir sjukt orolig när det stormar. Ni som känner mig vet ju att hela mitt tak flög iväg på min första gård för 30 år sedan och rev grannens hus. Det traumat är INTE färdigbearbetat…
.
Så kvällen igår ackompanjerades av ett envist larm i huset närmast poolen. Jag är inte särskilt känslig för monotona ljud (om det inte är en droppande vattenkran…) så jag lät saken bero länge. Lagade god mat, lyssnade på musik, läste min spännande bok. Men plötsligt vände stormen och då kom alarmljudet som en objuden gäst och planterade sig inom mina lugna trygga tusenåriga väggar. Fick tag i Marco som fick tag i Roberto som lugnt meddelande att när det stormar utlöses ett larm i ett av husen i vår gamla borgo. Slut på det liksom… typ, vi håller lördagkväll och det slutar NOG så småningom 😂 Marco erbjöd sig att köra ut och ”rädda mig”. Han är en sån go påg ♥️ Men NÄ, jag och urskogen klarar oss själva. Med lite hjälp av ett vin jag inte kunde motstå att köpa (älskar coola etiketter) och min bok blev kvällen precis som vanligt, helt underbar. Och strax innan jag skulle nighta tog oljudet slut. Inte ens stormgudarna orkade med tjutet.


Idag skiner solen från en mäktig knallblå himmel. Jag ska förbereda måndagens jobb med näsan mot solen heeeela dagen. Nästa soulsister collection blir full av sol och bus.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ