Gå vidare till innehåll

VÅRA KÄRLEKSDAGAR ÄR 366 ST I ÅR

Våra kärleksdagar är 366 st i år♥️ att få fira livet och kärleken varje dag är en ynnest. Snubbeltrådarna emellanåt får aldrig aldrig förmörka våra sinnen 100%. Små små guldfärgade...

Våra kärleksdagar är 366 st i år♥️ att få fira livet och kärleken varje dag är en ynnest. Snubbeltrådarna emellanåt får aldrig aldrig förmörka våra sinnen 100%. Små små guldfärgade sprickor finns där in mot hjärtat och själen och kärleken är stark. Och envis. Och vill ♥️ Den VILL. Släpp in den…
.
Våra liv här på Reuniongården är fyllda av kärlek och spänning. Vi väntar på vår första Reunionbebis; BILL 🌸💃🏻 som kommer när som helst. Att ha BILL och Lisa och Abbe i tankarna när mina nätter är kval som bara ska genomlidas med bensmärtor från avgrunden, är som ljummet vatten som sköljer genom min kropp. Smärtorna blir sekundära när nytt liv är på gång 🙏🏻♥️


.
Tredje dygnet är påbörjat. - Det är inte så konstigt att du har ont sa en vän tidigt i morse. Dom har ju sågat och bankat och spikat i ditt ben. Ja..när nu när du säger det så…då fattar man storheten i att ha fått en ny knäled.
.


På kliniken frågade dom om jag anmält mig till svenska protesförbundet!!! Dom kunde lika gärna ha frågat mig om medlemskap i PRO..Hahaha NEJ inte ännu…!! Jag ska dansa vidare ett bra tag till. Och det enda PRO jag ska ansluta mig till är till tantbänken i Lajatico. Skvallerförmiddsgarna där är jucy stuff…
.
Det är alla ♥️s dag och jag skickar ut tonvis med kärlek till er alla som följer oss, hälsar på oss och handlar, busar, överraskar och kramar oss. Ni är kärlek. Varenda kotte av er. Tacktacktack ♥️
.
Varmaste kramarna från oss alla. Jag lever lajf i min soffa med två blåa kryckor och en kärleksfull hund och familj runt mig. DET är kärlek på riktigt. Att ha dom man älskar hos sig när man formligen sitter i klistret 🤭♥️ m.

Bild @hellohaze från Reuniongården ♥️

 

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ