Gå vidare till innehåll

UT PÅ TUR, ALDRIG SUR

Ut på tur aldrig sur - gomorron ♥️ Det blev en sen kväll för att kompensera att jag varit ute och snurrat hela dagen. Högen med Mail och frågor och...

Ut på tur aldrig sur - gomorron ♥️ Det blev en sen kväll för att kompensera att jag varit ute och snurrat hela dagen. Högen med Mail och frågor och listor och beställningar och fakturor att både betala och skicka var ett par våningar hög.

Och den blev avdiskad. Baam. Klar för ny härlig dag! Högarna sorterade, ordning och reda. Revisorn glad. Jag ännu gladare. Och dessutom hade jag träffat mina duktiga leverantörer och satt dem i mer arbete. Allt fungerar fantastiskt med en stjärnCREW hemma i Sverige 🧨♥️🤸🏻‍♀️🤛🏻
.
Jag hann slinka in om ”mitt italienska ICA” innan de stängde. Och jag hamnar i mathimmelen varje gång. Jag njuter och dräglar vid milsvida frukt- och grönsaksdiskar, ostdiskar, fiskdiskar. TÅRTdiskar!

Mitt norska ex Arild sa en gång för många år sedan: Du teeengker juuu baaaare pååå maaat heeelee tiiidaa duuu… 😂 haha det är sant! Jag tänker alltid på mat. Vad jag ska laga, komponera, mixa, testa. Och HÄR i Italien är jag normal. Här är jag MUTTI som ska se till att spisen är full av kastruller som puttrar hela dagarna. Nu har jag ju ingen som skulle äta av allt som puttrar… inte ens hundarna är här, men drömmen finns och tills dess släpar jag mig långsamt lyckligt framåt på ”ICA” och fyller min korg med alltför mycket av det goda. Dessutom kände min vresige icagubbe igen mig igår. Jag trodde han skällde ut mig men när jag för tredje gången sa på trevande italienska att jag bara pratar engelska, då gav han mig bryskt ett ”icakort” så att jag skulle få 6 kr i rabatt på något jag köpt. Oklart vad.

Vresgubben är lite snäll också och får ha tålamod med den svenska damen som faktiskt börjar en italienskakurs redan på tisdag.
.
Idag börjar morgonen med bad, kaffe, utsikt. Sen äventyr. ♥️ m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ