Gå vidare till innehåll

Universum säger till mig att njuta

Att vakna upp stilla vid 5-tiden, omgiven av hundarna - det måste vara sommarens sätt att visa mig storheten i pastellfärgerna på morgonen. Hela terassen exploderar i pasteller. Dahliorna, lavendeln,...

Att vakna upp stilla vid 5-tiden, omgiven av hundarna - det måste vara sommarens sätt att visa mig storheten i pastellfärgerna på morgonen. Hela terassen exploderar i pasteller. Dahliorna, lavendeln, smultronen, gräset och himmelen. Allt har en helt annan, lite utsuddad färgton kl 5.
.
Universum säger till mig att njuta, ta in allt det vackra som händer när alla andra fortfarande sover. Och jag tar in. Jag memorerar. Jag njuter som jag inte njutit på många många år. Kanske var det så länge sedan som 2017 när jag tog mig an lavendelblå villa villerkulla i Gärsnäs. Sjukt mycket jobb att färdigställa men herregud vilken lycka. Jag gick på den lilla grusvägen med min ALVA och plockade blommor och kunde inte fatta att jag fick vara med om allt det underbara. Resten är historia. Men dom lyckliga stunderna kommer tillbaka till mig nu. 8 år senare.
.
Helgen har varit fylld av jobb såklart. Men också av bakning, matlagning, solsken, bebisgos, magpirr, skratt, långa rundor med hundarna och allt kul som eftersläpande minnen från veckans början i Italien medförde. Jag rör mig i gränslanden och ibland är jag i alla världar samtidigt.
.
Idag är det första juli. En månad som är årets viktigaste för oss som driver säsongsstyrda verksamheter. Juli. Du är här nu. Och du kommer att fyllas av så mycket kul som förpackas intensivt och innerligt.
.
Personligen är kanske juli den månaden jag jobbar mest. 100 timmar i veckan. I två länder. Med turistsäsongen och produktionen av nya kollektionen inför hösten. Och trädgårdar och bakning och kramar i kubik. Vill jag ha det på något annat sätt? No No. Det är precis som det ska vara och jag är längtansfull.
.
Varmt varmt välkomna till vårt Juli på Reuniongården och www.reunionhome.se
.
Kärlek m. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ