Gå vidare till innehåll

TIPS FÖR ETT RIKT KÄRLEKSLIV

Något av det mest romantiska man kan göra är att dansa tango. Könsrollerna är cementerade i tangon. Mannen är man och för dansen framåt. Kvinnan är kvinna och tar emot,...

Något av det mest romantiska man kan göra är att dansa tango. Könsrollerna är cementerade i tangon. Mannen är man och för dansen framåt. Kvinnan är kvinna och tar emot, följer, som ett rinnande vatten.

.

Det där är väldigt speciellt. Åtminstone för pippibrudar som är vana vid att göra allt själv. Men appappapp…inte i tangon!

.

 

Min ex-man från drygt 10 år tillbaka och som numera är en av mina bästa vänner, introducerade tangon i mitt liv. Han hade dansat flera år och jag var total nybörjare. Men oj vad jag älskade dansen. Musiken. Känslan. Drama. Kärlek. Rörelserna. Stegen. Närheten…Det gjorde ju många andra damer också i gruppen och vi slogs om min ex-man eftersom han verkligen kunde dansa. Det fanns många icketangokavaljerer i gruppen, om man säger så Hahaha, och dessa gubbs fick man formligen slääääpa runt på när det var dags för partnerbyte.

.

Så dagens tips för ett rikt kärleksliv; ta med din guuube eller gumma på tangokurs. Det sätter sprätt i kroppen 🤭

.

Det blir ingen tango för mig idag men hela gänget kommer hit till Reuniongården och vi ska börja bygga nya miljöer. Och snygga till vår outlet. Och fika ihop. Och planera stordåd. Detta gäng alltså ♥️💚✅

.

 

Innan dess ska jag lära Malte dra en dammsugare och Milo får våttorka. Zoe håller på att lära sig vika tvätt. Dessa älsklingar som kl 5 imorse tyckte att det var dags att gå upp. Nix sa jag. Då lade dom sig runt mig som en stor varm halsduk. Malte låg kloss intill min rygg. Zoe på högerarmen och Milo på min mage. Sen somnade vi om allihop och jag vaknade två timmar senare av en dröm att jag blev lönnmördad…aja..det var bara en dröm..puh..fullmånen gör saker med oss och vårt undermedvetna…

.

Bilderna visar nya kollektionen, nya tangoskor och några handplockade vintagebehandlade skinnväskor…finns på Reuniongården från fredag…

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ