Gå vidare till innehåll

SOM JAG SKA SPRINGA!!!

Veeeet ni hur länge jag längtat efter denna veckan??? I exakt 8 veckor! För 8 veckor sedan lutade jag mig tillitsfullt bakåt och blev fångad av ett operationsteam som hade...

Veeeet ni hur länge jag längtat efter denna veckan??? I exakt 8 veckor! För 8 veckor sedan lutade jag mig tillitsfullt bakåt och blev fångad av ett operationsteam som hade som högsta mål att se mig springa i backarna i Toscana. Och som jag ska springa!!! Jag flyger iväg på onsdag för att komma ifatt jobbet och träffa mina vänner. Och kanske kika på ett och annat hus…bara ett par dagar. Men ojjjjjj ojjjjjj livet återvänder. Vovvarna ska åka med sina andra crewvovvar till havet i Varberg och bli ompysslade. Alla blir lyckliga.


.
Jag mår så bra. Visst gör det ont i benet fortfarande. Ben har ju sågats av och borrats i och röjts runt med. Men ingen äckelsmärta. Hade allt stannat som det var nu, hade jag varit skitnöjd.
.
Jag vet att jag överanstränger mig ibland och då börjar jag halta. Men signalerna är tydliga och min sjukgymnast som tränar elitidrottare pushar mig att dra ut på gränserna. Jag är ju inte direkt rädd för smärta. Men jag har fått en andra chans så jag tänker lite extra på konsekvenserna. En hund på promenad i taget. Kortare men fler promenader. Tre hundar på kvällspromenaden. Då är alla lite tröttare och drar inte omkull mig. Det är inte så många veckor sedan som milo drog omkull mig i en gyttjepöl. Som i en film. Tant satt med rövva i gyttjan och bara skrattade. Nu är här inte så stor publik men stod någon bakom gardinen så är jag bjussig…🤪


.
Denna veckan sätter vi punkt för våra äventyr i Malmö. Tiderna förändras för cityhandeln. Många vill att vi skall finnas kvar. Men det är långt mellan önskan och handling. Ingen butik kan leva på kärlek. Vi är nöjda med att ha satsat. Vi satsar vidare men inte i city.
.


Idag ses vi som vanligt allihop för tekniskt möte, säljmöten, kollektionsmöte och fika/lunch/babbel i Malmö. Och slutröj. Det vi startade tillsammans skall vi avsluta tillsammans. Ni får istället hålla utkik efter våra roliga pop-ups och såklart komma ut till Reuniongården och besöka oss på webben 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️♥️
.
Det är måndag och vi ääääälskar måndagar!
.
Kärlek från dina Reunionpipol ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ