Gå vidare till innehåll

SMÅ KORTA STUNDER AV TOTAL HARMONI

Som entreprenör och företagare här på Österlen har man bråda tider just nu. Om tre veckor får vi vår första högsäsongsavsmakning - PÅSKEN! Nu fejjas det i stugorna! Skyltar snickras,...

Som entreprenör och företagare här på Österlen har man bråda tider just nu. Om tre veckor får vi vår första högsäsongsavsmakning - PÅSKEN! Nu fejjas det i stugorna! Skyltar snickras, hus målas, elefanter repareras… vi gör fint och vi längtar efter er allihop!
.
Jag har själv nästan drunknat i pappers- och planeringsarbete. Så helgen kom som en dröm. Jag fick använda mina händer. Det är så mycket som sitter i händerna på mig. Det måste vara balans. Mina händer känner av rörelser i världsalltet. Mina händer är utbildade i healing och taktil massage. Mina händer älskar att skapa dofter, måla texter och laga mat. Varje minut jag lyssnar till mina händer, så får jag också en koppling till hjärtat, till kärleken. Till vad livet egentligen handlar om. Så jag har bakat MARIAsemlor, jag har klippt gårdens alla rosor, jag har kelat med mina hundar i timmar. Jag har städat, tvättat, röjt bråte. Jag har kramat mina vänner, jag har sjungit för full hals och jag har lagat god mat. Varenda minut ackompanjerad av vårens solstrålar och lärkorna i skyn.
.
Lycka är inget konstant tillstånd. Det är små korta stunder av total harmoni, fjärilar i magen och lugn i själen. Man blir lugn och glad och får fjärilar i magen av att klippa rosor och planera Dahliabäddarna.
.
Missa inte den fantastiska boken vi fått in i butikerna om just Dahlior. Min vän Ulrika Grönlund bygger en Dahliafarm här på Österlen och hon har skrivit vårens bästsäljare till oss som är vanvettigt förälskade i Dahlior. Boken kommer upp på webben under dagen 💕💚
.
Det är måndag. Jag älskar måndagar. Också. ♥️ m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ