Gå vidare till innehåll

SENORA! SENORA! HÄR!

Jag skulle gått och lagt mig i tid. Ändå fastnade jag i ett telefonsamtal som varade in i natten. En och en halv timme är ju också sömn. Jag vet....

Jag skulle gått och lagt mig i tid. Ändå fastnade jag i ett telefonsamtal som varade in i natten. En och en halv timme är ju också sömn. Jag vet. Att sova är att behålla sin hälsa. Men det var korkat att tänka att jag skulle gå och lägga mig när jag ändå skulle gå upp för att köra till Kastrup strax efter kl 2 på natten. Jag var laddad för att traska rakt in i flygkaoset som alla pratar om. Men jag parkerade, hade redan checkat in. Inget bagage. Security 10 minuter. Hann jobba lite. Vi landade 5 minuter för tidigt i Pisa.

 

Absolut NOLL kaos. . Jag kände mig fräsch och pepp inför dagens alla fabriksbesök när jag traskade in till biluthyraren. Ingen där. Senora! Senora! Här! (fast på italiano) Biluthyraren stod vid cafédisken lite längre bort och vinkade. Jag ska bara dricka kaffe! Sen fortsatte han att morgonsnacka med sin kompis. Man vet att man är i Italien när kaffet går före precis allt annat. Jag kunde istället stå och fundera på att jag troligen hade förstört en annan mans morgon totalt. Jag frågade nämligen en man om vägen till biluthyrningens shuttlebus. Jag brukar inte landa i Pisa (Florens är min hemstad). Mannen STIRRADE på mig.

Han stod vid sin svarta blanka bil i en svart kostym och putsade sig. Hans ögon poppade ut när han skrek åt mig: Tycker du att jag ser ut som en shuttlebuschaufför?!!! Tycker du att min bil ser ut som en shuttlebus!!!? Hans armar spretade av indignation. (Puh tänkte jag, språkförbistringar kl 8 på morgonen…) NEJ sa jag lugnt, du är jättefin och din bil är jätteblank. Du ser ut som en privatchaufför. Men jag frågade om vägen till… han avbröt mig med fradga kring munnen, totalt knäckt, ser jag ut som en busschaufför!!!??? Där tog även mitt tålamod slut så jag vände på klacken och gick mot pilen som pekade både hitåt och ditåt som det alltid gör i Italien… Mina fabriksbesök blev såååå bra. Det är en konst att hålla motivationen uppe i drygt 30 grader och prova tjocka vintertröjor.

Men det kommer en vinter. De första klänningarna i Reunion soulsister collection aw22 kommer redan nästa vecka. Jag säger bara oooo majjj gaddd!.

Det blir kalla körsbär till middag uppe på min kulle. Hemma igen för några dagar i mitt casa italiano ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ