Gå vidare till innehåll

SA JAG VÅFFLOR!?

Söööndag! Jag vaknade av att jag 1. Snarkade. 2. Drömde att jag var på stranden på franska rivieran och hade alltför mycket kläder på mig..Än vill man inte kasta av...

Söööndag! Jag vaknade av att jag 1. Snarkade. 2. Drömde att jag var på stranden på franska rivieran och hade alltför mycket kläder på mig.
.
Än vill man inte kasta av kläderna, åtminstone inte utomhus 🤭 men snart! Jag har fortfarande typ ett stort duntäcke på mig på mina hunnarundor. Men våren är här. Allt runt mig växer så det knakar. Rapsen utanför min million dollar view är snart gul! Och häromdagen frågade jag min snälla granne om han vill slå gräset i min hästhage. Vi pratar tillväxt i centimetrar varje dag. Ungefär som med mig själv efter en härlig påse ostbågar Hahaha..livet är nu och som ett gummiband. Det är bara att njuta när tillfälle ges. Och jag njuter där på mina hundpromenader mellan åkrarna. Tänk att det blir sommar i år igen.


.
Själv har jag full bil till sysav nu på förmiddagen. Sen ses vi i butiken. Klädvåningen är full av Happy pipol som sparkat av skorna. Klart som korvspad man ska unna sig en ny fin klänning ♥️🎪 i detta cirkusliv. Det är så roligt att träffa er alla!
.
Sa jag våfflor!!? Igår låg våffeldoften som en mjuk frestande filt över hela Reuniongården. Alltså hur många måste man äta innan man blir mätt? Många. Våfflor till middag är det bästa.


.
I veckan som kommer ska jag fundera på vilken mumsig glass vi skall ha i år medan vi allihop tar hand om tonvis med nya leveranser.
.
Happy go lucky you lovely ♥️ m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ