Gå vidare till innehåll

SÅ J***A IN-I-MÄRGEN SKITKALLT

FÖRST! Reuniongården är STÄNGD idag onsdag p g a snön. Mina kära, ge er inte ut om ni inte måste. Snödreven är trassliga. Min personal stannar hemma, säkra och varma..Själv...

FÖRST! Reuniongården är STÄNGD idag onsdag p g a snön. Mina kära, ge er inte ut om ni inte måste. Snödreven är trassliga. Min personal stannar hemma, säkra och varma.
.
Själv försöker jag hålla modet uppe. Igår när jag bad min vän och hotelldirektör om att få stanna en natt till eftersom mina flyg var inställda blev han alldeles bestört: Maaaariiiia, nooon, we are fullybookeeeeed! Waaaaiiiit…i haveee a roooomeee lefteee ineee the castle! Yay! Grazie!! Hoppfullt hoppade jag in i bilen och körde mot jobbet. Jag kom inte hem förrän sent. Kånkade upp allt uppför ekande trappor. Öppnade dörren till mitt rum och eh freaking ISKALLT!🥶🥶🥶🥶🥶 Jag försökte höja temperaturen på värmen men den stod envist kvar på 15 grader. Jag lovar, om det ändå varit 15 grader… men 15 grader i ett iskallt slottsrum som inte blivit uppvärmt på månader är så jääääääävla inimärgen skitkallt. Jag intalade mig att det var bra att ha tak över huvudet…bootsen, kappan, sjalen på, i sängen med täcke och filtar 😅🤪😂 jag kunde hålla mig för skratt. Ännu kallare badrum och inget internet och dessutom som strösslet på kakan, italiensk tv där det enda sevärda programmet var ett program om hur olika kvinnor och kroppar hittade rätt brudklänning. Hahaha mitt liv alltså!!! Nu ska ju jag ALDRIG gifta om mig. Det gick ju verkligen åt helvete sist. Och skulle jag, gud förbjude, så skulle inte min familj få vara med och välja och dra i mina bröst och mage och putta på rumpan och samtidigt fälla tårar och känna sig sentimentala… NO!


.
Och idag, vid incheckningen…mam, flyget kan inte landa på grund av dimman. Det är försenat. Så nu, med en cappuccino i magen ska jag gräva fram mitt berömda tålamod. Jag är positiv. Det kan nog hittas men det är inte volumiöst idag. Ännu. Nu ger jag mig in i kaoset med målbilden - ikväll, min sköna säng med Milo i famnen 🐾🐾♥️


.
Det blir en lång dag. Hejja gärna på mig emellanåt.
Och om du vill, kika gärna lite extra idag i vår webbshop efter julklappar. Då dansar vi glädjens dans i detta konstiga år..!💃🏻 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Butiken i Malmö är öppen 12-17. Tessins väg 9. Varmt varmt välkomna!
.
Amore m. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ