Gå vidare till innehåll

PIPPIKRAFTERNA KÄNNS I VARJE SÖM

Målbilden; hemma, i min säng, med Milo i min famn. En väldigt lång men ändå kort och trasslig resa till produktionen är till ända. Tålamodet är prövat till maximus. En...

Målbilden; hemma, i min säng, med Milo i min famn. En väldigt lång men ändå kort och trasslig resa till produktionen är till ända. Tålamodet är prövat till maximus. En resa där jag fick nytta av alla tusentals timmar av mental träning. Men också massor av tid att få perspektiv på tillvaron. Att lyckas se det knasiga, roliga, tröttsamma, tjatiga, långsamma, omöjliga men fantastiska med mina specialglasögon. Dem som får mig att bestiga dem svåraste bergen mentalt. Och alla krafter som framkallas i alla dessa situationer som måste förhållas till.


.
Jag väver in mina drömmar, mitt jävlar anamma, mitt mod, mina svajjiga svackor, mina gapskratt och min längtan in i linnet som blir till fantastiska skapelser som vi alla älskar att bära. Pippikrafterna känns i varje söm.


.
Hemma igen. Reuniongården öppnas upp för veckan på ett snöpudrat Österlen. Vi bakar och lagar mat och hälsar er alla varmt varmt välkomna ♥️ men först - sov gott🐾🐾♥️ m+m

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ