Gå vidare till innehåll

Om några dagar är jag tillbaka i lilla huset på kullen i Toscana.

Om några dagar är jag tillbaka i lilla huset på kullen i Toscana. Nya kollektioner ska skapas.När molnen rullar in här mitt i min utsikt i vita villan på Reuniongården...

Om några dagar är jag tillbaka i lilla huset på kullen i Toscana.
Nya kollektioner ska skapas.

När molnen rullar in här mitt i min utsikt i vita villan på Reuniongården kan jag trots hettan i Italien läääängta efter mina kaffestunder där i soffan med the magical view.

Igår lade jag ett meddelande till mina gäster från Schweiz som njuter där denna veckan. De svarade flera timmar senare att de landat där och ville aldrig lämna. De hade sovit och vilat och simmat i flera dygn och inte förrän igår orkade de lyfta sig över bomullskanten för att säga att de förmodligen stannar för evigt. Jag vet känslan. Jag har den varje gång. Vi får väl ligga skavfötters på måndag om de vägrar återvända till karriären i Schweiz….

Bilderna är tagna av mina kära kära gäster förra veckan (@storasystert på instagram) jag tror att även dem hade lite svårt att lämna kullen. Italien gör något med oss.
Något bra.

Jag är på långsiktig jakt efter ett hus med flera sovrum, ett jättestort kök, en stor ”fireplace ” och en vacker trädgård. Då ska jag bjuda in er som behöver vila, skriva, prata, måla, yoga. Jag ska laga underbar mat varje dag och jag ska läsa sagor och stoppa om er om kvällarna. Det är mitt nästa projekt. Det dröjer ett tag, jag har händerna fulla men det blir.

With love m. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ