Gå vidare till innehåll

NUUU EEE DEEE VÅÅÅÅR!

Först så mycket regn att en skottkärra blev full och sen hundarna som bara tittade på mig när jag mumlade kvällsrunda under våra filtar i soffan. Regnet var öronbedövande och...

Först så mycket regn att en skottkärra blev full och sen hundarna som bara tittade på mig när jag mumlade kvällsrunda under våra filtar i soffan. Regnet var öronbedövande och slog ilsket på takfönsterna. Nääätack sa Malte och lade sig över mina ben med sin ”gubbe”, en gammal kladdig hundgose som han haft sen han var valp. Men det blev ju kvällsrunda och natt och igår vaknade vi upp till paradiset.


.
Våren behöver vatten. Mitt mantra. Våren behöver vatten. Och min käre granne bonden, som vinkade glatt och hojtade ”nuuuu eeee deee våååår!” Och lärkan och dofterna och halsduken kvar i korgen i hallen.
.


En glad bonde är en glad bonde. Sällsynt och alldeles alldeles underbart.
.
Idag är det myssöndag. Abbe jobbar i köket. Jag har fått en Kamikazeuppgift att märka en stor leverans som skall in på lager imorgon bitti.
.
Vi längtar efter er♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ