Gå vidare till innehåll

MORRÖTTER OCH KYCKLINGFILE

Full fart på livet igen efter en skön helgdag mitt i veckan. Vi var ju inte lediga här på Reuniongården men att se er alla komma hit och fika och...

Full fart på livet igen efter en skön helgdag mitt i veckan. Vi var ju inte lediga här på Reuniongården men att se er alla komma hit och fika och njuta och släppa ner axlarna gjorde att till och med jag satte mig en stund i solen i lä innan jag skulle laga mat till familjen och intensivnjöt!
.
Imorse vaknade jag supertidigt av att alla hundarna låg runt mina huvudkuddar. Hela sängen var ledig…när händer det? Malte låg med sin nos nära min kind och puffade med sina varma andetag. Hjärtat gjorde några extraslag av lycka.


.
Idag ska jag ta Malte till veterinären igen. Vi ska fortsätta behandlingen av hans eventuella allergi. Men först ska vi kolla att öronen har läkt. Min tålmodiga stora bruna labbekille har stått ut med medicin och örongrejs varje dag i två veckor. Vad gör man inte för lite kycklingfilé…? Jag ska även väga honom. Han och jag har jobbat på hans vikt. Vi är inte helt överens..haha överraskande eller hur??! Nu när han har kontinuitet i tillvaron får han mer motion och ett annat foder. Och morötter och kycklingfilé som goooodis. Labben ska ju i sitt ursprung samla på sig underhudsfett i sin natur för att inte frysa när dom simmar för att hämta jaktbyten eller rädda människor som riskerar att drunkna. Men i vårt dagliga liv jagar vi bara glädjen och äventyren så 2-3 kilo gör jättemycket för hans vitalitet. Han springer redan mycket mer.


.
Om en vecka är det Kristi himmelsfärd här på gården. Modevisningar och ladurensning hela dagen. Abbe och jag börjar rota fram allt kul i dag. Det kommer att ta en stund… men man kan ju fika sig igenom eftermiddagen tänker jag…
.
Senare idag ska jag visa er vårens snyggaste t-shirts…tills dess ”ciao”! Och för hundra gubbar kom kom! Öppet 11-17🌸
.
M. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ