Gå vidare till innehåll

MITT NYA LIV UTAN SNOOZE...

Jag läste en artikel förra veckan om vad som händer i kroppen när man snoozar efter väckningen på morgonen. För varje gång man trycker på snoozeknappen och somnar om, påbörjar...

Jag läste en artikel förra veckan om vad som händer i kroppen när man snoozar efter väckningen på morgonen. För varje gång man trycker på snoozeknappen och somnar om, påbörjar kroppen en ny sömncykel som normalt varar 75 minuter. Jag snoozar normalt kanske tre gånger innan jag rycker upp mig och går upp eller så gör hundarna det. Malte väcker mig med en stor slick över ansiktet eller Zoe, en vass rysk tass i nyllet…… Meeen, denna sömnforskare menar att det kan ta upp till fyra timmar att bli pigg när man snoozat! Man blir snabbare pigg av att gå upp första gången klockan ringer. Så nu provar jag det sen en knapp vecka. Det har inneburit att jag vid ett par tillfällen vaknat före ringning. Då har jag tänt lampan (hundarna har blinkat yrvaket där de ligger i min säng och undrar vad i hela friden jag håller på med… alldeles för tidigt) och ligger istället och vaknar långsamt i den sköna värmen inklämd mellan Malte och Zoe som en körv i bröd.Helgen har varit fantastisk. Banksyutställningen i Malmö satte igång hjärnan och kreativiteten. Jag ska bli mycket bättre på det där, att gå på utställningar och teater. Som jag saknat det de senaste åren. Jag rekommenderar verkligen dig att gå och se den. Du beställer biljetter på nätet på t ex Julius Biljettservice. Sedan blev det en rolig och rent av spännande krogrunda och barrunda i ett OTTO-stormigt Malmö. Men hey, vem ger sig. Vi promenerade från Banksy till Möllan för mat och vin och sedan hade vi rejäl medvind hela vägen till Julie på Gamla Väster och slutligen plumsade vi in mellan överfulla kanalbroar in på en bar vid Malmö live. Hela Malmö sjuder och det är fullt överallt. Så otroligt kul att uppleva. Ingen kris i krogvärlden en fredagskväll i alla fall. Det gläder mitt entreprenörshjärta enormt.
Söndagen tillbringades med alla era beställningar och planering av nästa Italienresa. Det märks att våren närmar sig på alla linnebeställningar! Vi har så stort tryck just nu att några modeller tagit slut på en vecka och måste produceras igen och det snabbt!

Under helgen har jag även funderat på vår nya meny i caféet. Vi går ju mot en ny härlig säsong och självklart ska vi bjuda upp till dans med nyheter i mackväg!
Jag blev väldigt inspirerad av de duktiga matkreatörerna på Scandwich vid Möllan. De gör sjukt stora, läckra mackor som inte lämnar något åt slumpen. Vi ska se vad vi kan göra the Reunion way.

Jag tänker att vi bjuder in er till den nya menyn om 2-3 veckor, låter det som en plan? Och NEJ, vi tar INTE bort räkmackan… men den kanske får en make over…
Entreprenörshjärnan vilar aldrig och nu mer än någonsin är det viktigt att vi LEVER medan vi kan! Vi har chansen att låta varje dag bli ett äventyr. Min gamla copylärare på RMI Berghs i Stockholm, Bengt, har skrivit en bok om att vi alltid har 53 problem. Konstant. Så det är liksom ingen idé att tro att man löser alla problem och sen är allt fridens liljor. Man har alltid dessa 53 problem. Vissa mindre andra större. Så koppla av, låt problemen skvalpa mellan dina lusthöjande toppar så minskar de en stund när du bestämmer dig för att välja varje dag och göra den till ditt livs bästa.
Idag hämtar jag hundarna igen och då blir min färgpalett komplett. Vi ska ta en runda till veterinären i Bollerup och sedan ska vi packa linneklänningar för hela slanten. Och planera för den kommande helgens mysigheter på Reuniongården. Jag tänker en STOR SEMLEHELG och kul happenings – vi måste ju fira att vi fått hem en massa nytt nu när solen lyser mellan stormbyarna. Boka in din SEMLA! Det är näst sista helgen vi serverar MARIAsemlor för i år. Jag ska rosta mandeln extremt kärleksfullt inför helgen. Det blir många semlor att spritsa. Vi ses på Reuniongården i helgen bland grädde och kärlek. Kom kom!
PS. Kolla in vår nya hemsida för Reuniongården www.reuniongården.se – där hittar du alla våra inplanerade events – missa inte vår heta kundkväll med modevisning den 10/3 – mer info hittar du på den nya hemsidan under EVENEMANG. Missa inte heller att signa upp dig för vårt nyhetsbrev.
With love m. ❤️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ