Gå vidare till innehåll

MITT HEM, VÅR BORG

Jag rullar in mig i den mjuka filten som duggregnet bjuder in till. Rapsen lyser gul och sträcker sig ut ur diset och bara strålar. Oemotståndlig. Det är här, här...

Jag rullar in mig i den mjuka filten som duggregnet bjuder in till. Rapsen lyser gul och sträcker sig ut ur diset och bara strålar. Oemotståndlig. Det är här, här vi skapar. Det är här vi pratar, kramas, ritar, skriver, tröstar, älskar. Det är här vi klär Reunionkvinnorna. Det är här allting startar. På vår gamla trygga busiga grundade Reuniongård från 1843. Mitt hem. Vår borg. Vår kreativa plats. Din och min lekplats. Och nu, nu växer rapsen runt runt oss som en skyddande energigivande vallgrav.


.
Vi har vaknat till en ny dag. Låt oss göra denna måndag till vårt livs bästa ♥️ m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ