Gå vidare till innehåll

LIVETS VACKRASTE AFTERGLOW

Att landa här måste vara livets vackraste afterglow. Dagen hade nog varit mitt livs längsta och mest innehållsrika. Det som såg ut som ett trassligt garnnystan på morgonen förvandlades till...

Att landa här måste vara livets vackraste afterglow. Dagen hade nog varit mitt livs längsta och mest innehållsrika. Det som såg ut som ett trassligt garnnystan på morgonen förvandlades till ett vackert silkesgarn, uppnystat och blankt, igårkväll.
.
Och att sen, efter 14 timmars intensiv arbetsdag, landa här med två fulla matkassar och ett stort SMALJ i hela fejset…DET mina kära är belöningen när man står rak i ryggen när det blåser runt knuten.
.
Och blåste gjorde det även i mitt Toscana. Strax innan storm skulle jag säga, här uppe på min kulle.
.
Jag hade under veckan fått information om att vi hade ett ”avloppsproblem gigantico ”. Så illa att jag nog inte skulle kunna bo i huset… (läs bajskatastrof).
.
Men som vanligt har jag fantastiska människor runt mig (jag är så sjukt tacksam för det) som ordnade spolbilar och storstädning. Och skickade ett kärleksfullt meddelande: kom kom, kusten är klar 
.
Att få stiga in i mitt italienska casa gör mig lika lycklig varje gång. Och med tanke på att jag timmarna innan fått iväg en stor påskleverans av vår Soulsister collection upp till alla våra butiker så kunde jag med gott samvete dunsa ner i soffan och bara lyssna på vindens vinande i skorstenen. Jag tappade upp ett skållhett bad och kröp sedan ner i en nybäddad säng.
.
Denna dagen ett liv ♥️ m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ