Gå vidare till innehåll

LIVET SOM CIRKUSDIREKTÖR

Hejjahejja vilka gosiga nattshoppare ni är! Det är fler än jag som ligger vakna mitt i natten, klarvakna! Vi kanske ska bilda en nattchat!🎪👀🤭 Tusen tack för alla fina beställningar...

Hejjahejja vilka gosiga nattshoppare ni är! Det är fler än jag som ligger vakna mitt i natten, klarvakna! Vi kanske ska bilda en nattchat!🎪👀🤭Tusen tack för alla fina beställningar efter vår LIVE igår. Det går jättebra att titta på live hela helgen, den ligger här i vårt flöde. Är du inte medlem i kundklubben? BLI!Själv hällde jag proviva i kaffet istället för mjölk nu på morgonen…aha..en sådan dag… ofta betyder det att 1. Jag har fått för lite sömn. 2. Jag har stora funderingar. Båda stämmer ju såklart. Som vanligt.

Mitt skrivbord som brukar vara förberett på en ny dag redan kvällen innan ser ut som ett bombnedslag. Jag tror att jag har aprilväder även i huvudet. Känner du igen dig? Idag gäller det att fokusera och att komma ihåg att äta. Och ta en skön vilokväll. Film kanske. Tips?!! Att driva en stor Reuniongård ger inte många vilokvällar. Jo om någon drar ut mig ur huset. Och det händer då och då 🤭 men cirkusen kräver sin cirkusdirektör.

Hundarna fick behandling hos veterinären igår. Världens mest engagerade på Bollerup. Äntligen ska vi göra en riktig utredning på Malte och hans återkommande öroninflammationer och hans klåda. Mönstret från år till år påvisar någon form av allergi. Så när öronen är läkta sätter vi igång en grundlig utredning. Jag är så tacksam för deras engagemang. Jag vill bara att min chokladpojke ska må bra 🐶♥️

Mina dahliaknölar är på vift. Postnord hallååååå!!! Tomatplantorna måste planteras om. Gräset är premiärkklippt!! Ny ved ska beställas och biskvier ska bakas. Och pappershögarna ska trollas bort. Det är fredag boomboomboom ♥️Vad gör du i helgen? Kom kom vetja! Jag tror jag är på schema imorgon…Hahaha måste kolla!

Reuniongården öppen jajamänsan 11-17 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🎪🌸

amore m. ♥️

PS. Såg på lagersaldot att den vita RIMINIdress nästan är slut. Den kom in i onsdags…

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ