Gå vidare till innehåll

KICK-ASS-BE-KIND-ONSDAG

Igår kväll när jag skulle gå ut på kvällsrundan med hundarna var gården helt svart. Först fattade jag inte vad som hänt. Hade jag tagit fel på tiden? Var det...

Igår kväll när jag skulle gå ut på kvällsrundan med hundarna var gården helt svart. Först fattade jag inte vad som hänt. Hade jag tagit fel på tiden? Var det mitt i natten? Sen gick det upp för mig att all belysning var borta. Här blir beckmörkt.
.
Det är vid sådana här tillfällen jag snubblar på tanken att ”herregud, fixar jag detta? Att ta hand om en gigantisk gård 24/7 själv”. Pannan, elen, vattnet, avloppen, brunnarna, allt stort och komplicerat är ju förprogrammerat att strula och gå sönder typ fredag natt mot lördagen vid tresnåret…
.
Jag måste alltid alltid ta ett djupt andetag, leta efter en ficklampa (som jag självklart tog med till Italien senast) och stövla ut i mörkret. Jag är inte mörkrädd och jag har rätt bra koll på fastigheten. Men att mitt i natten leta efter alla proppskåp kräver att man går in i alla byggnader, larmar av och snubblar runt i mörkret med hamrande hjärta… gården är rätt stor och har många hus.
.
Igår kväll kammade jag noll. Hittade inget fel. Fick lomma in i vita villan med blixtrande huvudvärk och funderingar över vad som var fel. Tyckte dessutom att det luktade bränt….det blev nästan ingen sömn såklart.
.
Efter en lång varm dusch och en stark kaffe har jag nu samlat krafterna och ska lösa problemet.
.
Livet på en stor gård är typ ALDRIG en ”räkmacka”. Eller jo, nu var jag orättvis…ibland…5 minuter här och 5 minuter där…
.
Det är kick-ass-be-kind-onsdag, lets go! 👊🏻♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ