Gå vidare till innehåll

KÄRLEK; LUST & LÄNGTAN

Tidig tidig torsdagsmorgon. Alla sover. Människorna och hela härliga hundflocken. Vinden har lugnat ner sig pyttelite. Huset är tyst. Jag dricker mitt kaffe och packar ner ett ombyte. Är på...

Tidig tidig torsdagsmorgon. Alla sover. Människorna och hela härliga hundflocken. Vinden har lugnat ner sig pyttelite. Huset är tyst. Jag dricker mitt kaffe och packar ner ett ombyte. Är på väg på en blixtvisit till Italien. Jag ska trycka på knappen för nästa kollektion, mitt liv är minutplanerat för att få allt på plats.
.
Igår lyfte vi runt hela butiken på Reuniongården, Lisa, Abbe, jag och alla fem hundarna. Ja dom…hittade mitt kontor och spred ut det i hela huset. Tuggade på mina skissböcker och perforerade mina operationspapper. Kul hade dom! Fem busungar.
.


På fredag när vi öppnar igen får ni upptäcka vår nya butik full med vårkänslor. Nya otroliga dofter, teer, skooor, linnekläder, krukor för fantasin och massor av kul! Lisa har magiska händer och fortsätter att packa upp och styla idag när jag är nere i fabrikerna.
.
Imorgon bitti vill mina vänner fika med mig hos kaffegubben i Lajatico 😭♥️ dom vet att det dröjer tills jag kommer ner nästa gång. Jag blev inbjuden på helgrillad gris i Giannis mancave på söndag men det får vänta tills senvåren. Som jag älskar dessa underbara vänner.
.
Vad jag har på mig? Alltid Reunion vintage. Min personal skrattar åt mig. Jag handplockar mina favoriter och bor sedan i dem. Såklart! Våra kollektioner håller över många år. Dom är producerade av kärlek, lust och längtan. Slow fashion. Det håller länge.
.


Helgen blir fin av flera anledningar. Främst för att vi ses igen 🙏🏻♥️ och några privata alldeles underbara anledningar att få hoppa ur sängen med ett leende för…
.
Vi ses ni underbara ♥️ amore m.
.
Ps. Vi har bytt ut stolarna i caféet. Vill du fynda våra marockanska skinn/lärkstolar gör 300kr/st? Smsa mig på 0733-803959 eller chansa på att några finns kvar på fredag när vi öppnar igen 11-16.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ