Gå vidare till innehåll

Jag skrattar gott…

Jag skrattar gott… det är full högsommar och en del av våra nyckelpersoner har semester. Ändå har vi mer fart i verksamheten än någonsin. Mitt webbteam Reunion FUTURE JAGAR mig...

Jag skrattar gott… det är full högsommar och en del av våra nyckelpersoner har semester. Ändå har vi mer fart i verksamheten än någonsin. Mitt webbteam Reunion FUTURE JAGAR mig så att vi kan ta viktiga beslut snabbt snabbt. Ingen vill vänta. Det är NU som gäller. Och det har de såklart fått från mig. 

Jag har ju lärt mig den hårda vägen. Världen kan krascha imorgon. Livet kan vändas upp och ner på en minut. Hela pandemitiden och nu krigs-ränte-elprischockstiden är en enda lång transportsträcka att bara fortsätta på den väg du bestämt. Helst springande… Och jag bestämde där för snart tre år sedan att vi satsar oss ur alla dessa kriser och katastrofer. Hos oss på Reunion ska man ALLTID kunna vila, mysa, äta, handla, inspireras och få en frist från världen utanför. Vi ska alltid vara en OAS i tillvaron. Både för våra kunder och för oss själva. Våra jobb ska vara roliga, ombytliga, annorlunda, krävande, lärande, längtansfulla och avundsvärda.

Men visst sjutton – bakom kulisserna, på kvällarna, nätterna – i min soffa med the million dollar view över fälten framför ögonen – kan även jag hyperventilera lite över att saker inte bara flyter på utan det skall till ett visst krångel. Jag har svart bälte i att hantera krångel. Men ändå. Det tar hårt på precis ALLA. Den krångliga världsbilden i stort och smått. 

Det är inte helt lätt att berätta om allt som pågår bakom kulisserna i detta livliga härliga företag. Men samtidigt som det lavar in nyheter, samtidigt som vi planerar för nya kollektioner, tydligare struktur och bättre lokaler och smidigare system och fler anställda så får vi roliga förfrågningar. Allt från att man vill använda mig i stora kampanjer som influencer (stort klädföretag - bland annat) till hemliga förfrågningar om både det ena och det andra.

Jag kan med handen på hjärtat säga att ingenting gör mig lyckligare än att jag numera har min son ALBERT med på båten. Vi är ett kanonteam. Båda har samma energi, jag är den erfarna, han är filantropen som blev kommersiell i ena benet och som utmanar oss allihop med ny teknik och djärva idéer. Han sover inte heller så mycket – han har ärvt min tanketinnitus och det håller oss båda vakna på nätterna. Ibland är det bra, som när larmet går i Malmö halv två på natten. Då vet jag att han är vaken och kan dra iväg och kolla läget. Men framför allt vill vi verkligen driva vårt Reunion framåt i den nya tiden – vi kryssar tillsammans mellan kobbar och skär och älskar (oftast) utmaningarna som det medför.

Vi har ju utmanat oss själva ordentligt och bygger en ny sälj- och handelsstruktur där vi stryker vår medverkan i alla gamla traditionella mässor och istället satsar på en kombination av den bästa och enklaste tekniken (två webbshoppar) och en varm vänlig personlig framtoning i kontakten med våra kunder. Vi kan aldrig ersätta människans kraft att sprida glädje och välbefinnande, men för oss är ändå tekniken här för att ta oss framåt. Det ska vara lätt att handla hos oss när man inte kan träffa oss personligen i någon av våra butiker. Webbshopparna ska fungera som en förlängd arm som sträcks ut - man ska kunna känna igen sig och trivas med tonen, looken, enkelheten att handla och få den hjälp man behöver. Detta är en jätterolig utmaning och vår väg är redan framgångsrik med tanke på statistiken som redovisas varje dag. 

Sommaren fortsätter i 41 långa härliga dagar till. Och när den är slut i september, ja då har vi börjat rita nästa års sommarkollektion. Hösten är klar och med tanke på att just hösten är min favorit så blir höstens soulsister collection alldeles alldeles speciell. Du hittar den HÄR!

Missa inte heller vår REA del 2 som vi idag lagt ut på webben och hängt upp i butikerna. Massor av linnebyxor, klänningar, jeans och toppar till 50% rabatt! Du hittar REAN här! 

Så, med facit i hand, att bli jagad av webbteamet är nog det minst krångliga i mitt liv och jag kan skatta mig lycklig med så fina, dedikerade medarbetare som vi har på Reunion. Om 10 dagar är jag tillbaka i Italien, men det är en helt annan historia.

With love m. 

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ