Gå vidare till innehåll

JAG ÄR EN BETRAKTARE

Jag tänker sparkling colours; tomat, cerise, bubbelrosa, apelsin, turkos, gräsgrönt… och sen öppnar jag min egen garderob… 😂…full av LAZY, AMBER, MARIA i jordiga skogiga toner. Gärna camo och gå...

Jag tänker sparkling colours; tomat, cerise, bubbelrosa, apelsin, turkos, gräsgrönt… och sen öppnar jag min egen garderob… 😂…full av LAZY, AMBER, MARIA i jordiga skogiga toner. Gärna camo och gå under radarnfärger för min egen del. Jag är en betraktare och som en sådan klär jag mig automatiskt för att inte synas eller sticka ut. Jag älskar att sitta och titta på världen och betrakta detaljer, sinnesstämningar och varför vissa saker händer. Bakomliggande orsaker och händelser som påverkar oss. Det är min passion. Att förstå oss människor och hur vi kan bli mer harmoniska om vi gör andra val än konventionen. Om vi vågar mer, vad händer då?
.
Nu bär det av till jobb i Florens och ikväll är jag minsann utbjuden på middag av min favoritfabrik. Hemligt men jag har fått en tid att infinna mig på en plats…
.
Solen skiner. Det är fullmåne. Springskorna på, idag blir det åka.

  
.
Sovit dåligt inatt? Skit i det. Livet är här och NU ♥️
Love m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ