Gå vidare till innehåll

I VÄRMEN AV BRASAN

Fler än jag som varit uppe och nattvandrat i huset och försökt hålla kvar taket? Och regnet som piskat har rivit mig i själen. Oro och obehag och en rastlöshet...

Fler än jag som varit uppe och nattvandrat i huset och försökt hålla kvar taket? Och regnet som piskat har rivit mig i själen. Oro och obehag och en rastlöshet som jag normalt inte har, har varit fastsmetad på hela min utsida. Ett stramt märkligt klister av vädrets makter mot den lilla lilla människan.
.
Milo min kramhund, min hundbebis, fick följa med Abbe och Saga till Malmö igår och busa lite. Han fattas mig. Alla hundarna fattas mig när hundlösheten gör sig påmind.
.


Jag har låtit personalen stanna i Malmö idag. Och jag öppnar Reuniongården som vanligt. Känner du att du vill ha en smarrig räkmacka, grillad ostmacka, en ädelostpaj och en eller två MARIAsemlor? Bara kom. Dörrarna är öppna. Jag ska laga mat och baka och inventera. I värmen av brasan och spisen och i tryggheten av de nästan tvåhundraåriga tegelväggarna.
.


Malmöteamet plåtar nya rykande nyheter som rullade in från Italien igår så tro inget annat än att våren spirar inne hos oss 🌸🌸🌸🌸
.
Vill du ha butikerna för dig själv och gå fullständigt bananas bland mellandagsrean, kom!
.
Kärlek m. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ