Gå vidare till innehåll

HÖSTENS INTÅG OCH HULLER OM BULLER!

Den senaste veckan får ni här i bilder. Ni vet, när man inte kan sätta ord på allt som händer. Min hjärna är inne i ett kreativt flow. Då saknar...

Den senaste veckan får ni här i bilder. Ni vet, när man inte kan sätta ord på allt som händer. Min hjärna är inne i ett kreativt flow. Då saknar jag orden. De – orden - vilar och kastar runt bokstäverna och det låter inte klokt där inne i skallen. För den oinvigde låter det som nollor och ettor. Men för mig i min själ, infinner sig ett lugn – hjärnan släcker ner viss aktivitet för att fokusera på färger, skärningar, längder, mönster, kvaliteter.

  

Du hör ju, det är snart dags att åka ner till Italien igen. Jag packar beställningar och planerar företagets framtid och mumlar i skägget. Jag sitter i timslånga möten och minutkorta - och kastas fram och tillbaka mellan olika beslut. Tunga, lätta, obekväma, nödvändiga, roliga beslut - huller om buller. Så till dess att jag får ordning på stavelserna, skratta lite åt våra bilder och att vi har väldigt väldigt roligt när vi jobbar tillsammans. Snart snart har jag samlat ihop mig igen.
With lots of love m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ