Gå vidare till innehåll

Här ska frossas i vackerhet

Jag får inte ens ha kaffet ifred för flugorna idag. Dom är otroligt påfrestande. Blir det regn månne? Ständigt utrustad med en hundgnagad flugsmälla i form av en före detta...

Jag får inte ens ha kaffet ifred för flugorna idag. Dom är otroligt påfrestande. Blir det regn månne? Ständigt utrustad med en hundgnagad flugsmälla i form av en före detta blomma. Zoe och Milo har format om den. Men den gör jobbet trots stympningen.
.


Jag var uppe och nattvandrade vid 3. Det var ljust i alla fönster. Himmelen var rosa i horisonten. Månen växte medan jag kikade på den. Fullmåne igen mellan fredag och lördag. Den kortaste natten blir ännu ljusare.
.
Idag får vi ny blomleverans hoppas jag. Lavendel och dahlior. Och pioner och stora Café au lait snittdahlior. Här ska frossas i vackerhet. Några vetestrån eller högt ängsgräs och dessa stora kärleksfyllda blommor i en vas ger sommar även om så åskan brakar loss.


.
Det är Vilma, Abbe och jag som fixar biffen på gården idag. Jag tror att Kenneth kommer och klipper häckarna. Och leveranserna rasar in. Det är full fart på Reuniongården. På vårt sätt. ALDRIG stress. Bara skönt. Kom♥️
.
m. ♥️
.
Bilderna♥️♥️♥️♥️ @hellohazephoto

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ