Gå vidare till innehåll

HAPPY GO LUCKY

Ibland är det rätt bra att stanna upp i nuet. Att leva i sekunden, minuten, i leendet, i tanken på… Under tiden denna bilden togs och vi hade en underbar...

Ibland är det rätt bra att stanna upp i nuet. Att leva i sekunden, minuten, i leendet, i tanken på…Under tiden denna bilden togs och vi hade en underbar dag vid havet, rullade det in en storm på Österlen och ett av mina högsta träd i parkträdgården knäcktes som en tändsticka rakt mot huset.

Några timmar senare skulle jag dessutom däcka i covid och svamla i feberyra i drygt två veckor framåt.

Vad jag vill säga med detta, jag och gården överlevde ju, är att det enda som händer är att man är glad i onödan. Och det känns ju aldrig onödigt att vara Happy go lucky.Känner ni också av vårdagjämningen? Och den annalkande fullmånen. Jag blir snurrig och vimsig och har svårt att få upp ögonen. I natt har jag haft två av tre hundar sovande på mig. Malte över mina ben och Milo på min mage. 55 kg vovve totalt. Zoe nöjde sig med att lägga sitt huvud i min hand. Jag hade försökt mota bort dem en stund genom att smörja in min nacke med tigerbalsam. Doften är stark och Malte brukar titta på mig..really???? klagar han och undviker huvudkudden bredvid mig som egentligen är hans. Men sedan kommer han ändå. Älskade vovve.

Det är torsdag! Vi har hängt upp nyheter i klädbutiken. Vi har fått hem dom vackraste kuddarna, ljuvligaste LAVENDELplantorna från min odlare i Danmark och idag kommer trädgårdsborden! Det blir en kul trädgårdsvecka med massor av erbjudanden om du funderar på nya läckra trädgårdsmöbler.

Nyheter i vårt eget brand @thereunionwaybym har rullat in på två hjul. Vi har vår välkomstrabatt på denna kollektion t o m måndag. 20%. Även på den nya webben www.thereunionwaybym.se

Reuniongården är nu öppen VARJE DAG fram t o m annandag påsk. Alltså heeeeela nästa vecka utan uppehåll.Öppettider 11-17 💛🥰🌼🎪🤡 kom!

Bilder @hellohazephoto ♥️♥️♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ