Gå vidare till innehåll

GOD JUL NI ÄLSKADE UNDERBARA

Det är julafton. Jag står mitt på gräsmattan i den tidiga vitpudrade morgonen. Milo springer lyckligt runt runt i ljuset av månen och slickar på snön. Imorgon kommer resten av...

Det är julafton. Jag står mitt på gräsmattan i den tidiga vitpudrade morgonen. Milo springer lyckligt runt runt i ljuset av månen och slickar på snön. Imorgon kommer resten av flocken hem igen.

Jag vänder upp ansiktet mot morgonhimmelen och känner små små prickar av snö i mitt ansikte. Det är tyst. Ingen vind. Bara vi, jag, Milo och universum.

Det är så stilla och jag kan nästa känna att universum ber försiktigt om ursäkt. Hon har tagit i på alla plan säger hon. Hon har testat mina gränser. Hon har pushat och dragit och slitit i mig, kanske lite mer än hon borde, medger hon.

Så den gångna veckan har hon försökt gottgöra sina världshäftiga rörelser och som Lady, puttat fram den ena godsaken efter den andra mot Lufsen (mig)… och jag har noterat, jag har förnimmat lättnaden, jag har haft vackra fjärilar i magen, jag har skrattat, jag har fått samtal som lovat en efterlängtad framtid, jag har fått känna mig älskad och igår, när jag stökade i caféet - alla dessa samtal med er, alla kramar, all uppmuntran, all kärlek. Snöflingorna kommer med förändring.

Vi går in till kaffe och brasa och värme och sätter oss och väntar på jultomten ♥️

God jul ni älskade underbara. Tillsammans gör vi underverk. Tillsammans skapar vi magi. Som jag älskar er ♥️ m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ