Gå vidare till innehåll

FRAMGÅNG GÖR ONT, SJUKT ONT

Som jag sprang! Viljan var av stål. Jag skulle med! Jag hade pratat med ett ungt par i träningskläder och sportväskor om att de kunde springa före mig och berätta...

Som jag sprang! Viljan var av stål. Jag skulle med! Jag hade pratat med ett ungt par i träningskläder och sportväskor om att de kunde springa före mig och berätta att tanten kommer…meeen tanten med endast ett ben och bagage sprang lika fort. Jag har 35 fler års mental träning. För att få något man vill ha måste det göra ont. Jag säger ofta till Abbe; framgång gör ont, sjukt ont. Men man glömmer snabbt när man uppnår sina mål 🙏🏻♥️
.
Jag kom med flyget till Florens trots att flygplatsen i Frankfurt befann sig i total snökaos.


.
Sedan satt vi i flyget i tre timmar innan vi kom iväg…
.
När jag landade hade jag inte ätit eller varit på toaletten på över 9 timmar. Viljan är av stål… Jag fick till slut ut min hyrbil, uppgraderad till en flott Audi automatare. Mitt blöta hår hjälpte nog till 🤪 Nöjd, överlycklig över att vara tillbaka i Italien insåg jag att den sena timmen inte serverade några storslagna måltider. Jag mindes en McDonalds vid Ikea och körde dit. En underbar ung kille pratade italienska engelska med mig och med 100% entusiastisk servicekänsla sydde han ihop en i mina ögon en festmåltid för en mage som vid det laget redan gett upp. Där i regnet med en specialkomponerad måltid med annorlunda italienska versioner av saker som inte finns i Sverige kände jag den återkommande lyckan över att vara tillbaka. Mat, mat är viktigt för alla även om den serveras på dånken.


.
Vid det här laget borde nederlagen vara slut, men nejdå. Ett pling i telefonen berättade att min hemresa ikväll var cancellerad. Boomboomboom. Hahaha…jaja, hem till sängen. Ny dag, nya möjligheter.
.
Idag har jag jättekul jobb i fabrikerna hela dagen och just för att mitt flyg är inställt så kan jag åka in till Florens och äta en god middag. When life serve you lemons, MAKE lemonade ♥️♥️♥️
.
Hur har du det?
.
Kärlek m. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ