Gå vidare till innehåll

FINT HANTVERK & MYCKET TYG

Dagarna går i varandra som vackra sidenband. Våren tar andan ur mig och jag hade svårt för att lämna min kulle igår för att rulla ner mot Florens och jobba....

Dagarna går i varandra som vackra sidenband. Våren tar andan ur mig och jag hade svårt för att lämna min kulle igår för att rulla ner mot Florens och jobba. Men när jag väl var där förlorade jag mig helt i tusentals tyger och modeller och fantastiska människor som kämpar på i fabrikerna trots gasproblem från Ryssland och arbetskraftsbrist. Pandemi och krig har tagit hårt. Men vilka härliga möten och med dessa vänner är ingenting omöjligt. De älskar mina Reunionkunder för att ni vågar ta ut svängarna. En av mina producenter sa igår, detta kan jag bara producera till dig Maria. Mina andra kunder vill inte betala för fint hantverk och mycket tyg. Och jag tänker för mig själv att ni, ni är de vackraste på jorden som bryr er om större värden än bara kronor och ören. Att betala rättvist är en av företagets pelare och har varit i 20 år.
.
På kvällen när jag promenerade genom min borgo möttes jag av ett fullt utslaget körsbärsträd mot en himmel i solnedgång. Lyckan i min kropp mäts av naturens under.
.
m. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ