Gå vidare till innehåll

ETT LJUVLIGT UPPLÄGG

Hundarna hittade något ”smaskigt” uppe vid rävgryten igår på vår vackra kvällsrunda mellan rapsfälten. Allt var frid och fröjd och en underbar kväll. Tills… halv ett. Jag hade precis somnat....

Hundarna hittade något ”smaskigt” uppe vid rävgryten igår på vår vackra kvällsrunda mellan rapsfälten. Allt var frid och fröjd och en underbar kväll. Tills… halv ett. Jag hade precis somnat. Vaknade av ett pipgny som jag aldrig hört förut. Malte. Ville UT. Snabbt.
.
Sen in igen. Hämtade sitt gosedjur och lade sig vid mina fötter. Vi somnade om 45 minuter sen var det dags igen. Och strax därefter började lillerusski MILO att åma sig. Två bajjjiga hundar som växlade. Tre gånger var. Sedan somnade vi om till strax innan halv sju. Dags igen och då hängde regnet tungt över rapsen. Vi hoppade upp i sängen igen och skulle bara morna oss där bland gruset i sängen och oroliga magar. Och vi somnade om som stenar huller om buller ovanpå varandra. Vilken gåva med regntyst morgon. Bara stril mot takfönsterna. Sövande. Lugnande. Nu har vovvarna ätit frukost utan problem med lite a-fil och ris i maten. Och jag njuter av mitt kaffe och Olof Viktors fröknäcke.


.
Vi fick ett ryck här i gårkväll mellan middag och sista kvällsrundan och började städa och rensa kylskåpet. Fråga mig inte varför. Men jag har inte så stor kyl som jag önskar eftersom köket är platsbyggt. Så jag behöver mer plats för kommande experiment.. Det var en härlig resa att plocka ut burkar och flaskor från jordens alla hörn. Jag ömsom log ömsom skrattade högt av minnena. Förra året började jag skriva en bok som skulle bli en kokbok OCH en fantastisk kärlekshistoria. Och maten som blev lagad var lika spännande, kul, njutbar som livet som bjöds.
.
Kanske slutför jag manuset. Det är ett ljuvligt upplägg. Kanske får det hittas efter att jag använt alla mina dagar. Kanske lägger jag det i brevlådan till mannen som delade mina dagar så får han avsluta det. Eller så kanske jag bygger på det om jag träffar den stora kärleken en gång till. Den idén kanske är allra roligast. Men den kan ta tid… 🤭 och den kanske avslutas på italienska…🙏🏻♥️


.
Nåväl…brist på äventyr har vi inte. Men idag är det största äventyret att dyka in i sadelkammaren och rensa lådor och förbereda vår ”logrensning” till Kristi Himmelsfärd. Och hjälpa till i disken. Och skörda rabarber. En skön söndag på Reuniongården ♥️ kom! m. @hellohazephoto

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ