Gå vidare till innehåll

ETT HEMLIGT ÄRENDE..

Mmmm jag vaknar upp i Italien och jag hade verkligen kunnat sova precis hela dagen. Det händer så mycket i mitt liv just nu att sömn inte varit högprioriterat. Jag...

Mmmm jag vaknar upp i Italien och jag hade verkligen kunnat sova precis hela dagen. Det händer så mycket i mitt liv just nu att sömn inte varit högprioriterat. Jag vet hur viktigt sömn är men kroppen, huvudet, humöret - the happiness, vill annat.
.
Såå där under det varma gosiga täcket ställde jag långsamt om mitt mindset till att inom rimlig tid…ta ett stort kliv ur sängen. Inte så svårt med tanke på var jag befinner mig. Italy.
.


Dusch. Kaffe på torget. Ett hemligt ärende. Och en utflykt till en plats jag längtat efter och sen, sen sätter jag mig i bilen och kör till jobbet. Mötena är bokade som ett pärlband från lunch och fram mot kvällen.
.
Jag ska frossa i, bada i vackra tyger. Jag ska kolla knappar, skärningar, längder. Jag ska dricka café överallt tills min mage säger STOP, då får jag låtsassmutta…il café knyter ihop oss människor.
.
Hemma på Reuniongården kan du fynda trädgårdsmöbler till halva priset. Det börjar rassla iväg. Solen gör mycket bra för våra ljusutarmade kroppar. Och längtan efter att få vara utomhus är stor.
.
Vackra klänningar, sköna linneplagg, roliga skor, en läcker väska. Stig upp i vår stora ljusa läckra klädbutik på egen risk you darling you…♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ