Gå vidare till innehåll

EN ROLIG GOLFRUNDA

Idag ska jag gå ut och plocka några av dom tunna skira nya jordgubbsrabarberstänglarna och baka jordgubbsrabarbertarteletter till er♥️ Det är ju 1 maj imorgon och Reuniongården öppnar upp för...

Idag ska jag gå ut och plocka några av dom tunna skira nya jordgubbsrabarberstänglarna och baka jordgubbsrabarbertarteletter till er♥️

Det är ju 1 maj imorgon och Reuniongården öppnar upp för veckan med massor, MASSOR…av gott och nyheter och sol!
.


Det är tisdag och skrivbord och huvud svämmar över av jobb. När detta är avdiskat (någorlunda) ska jag baka och laga mat hela dagen. Det blir långa dagar men det är ren njutning att ”bara” göra en sak. Huvudet får vila medan det trollas fram godsaker ur mina händer.
.
Vad gör du när du behöver vila huvudet?
.
För mig kan en skön rolig golfrunda göra samma sak. Och nu är mitt ben snart redo för åtminstone 9 hål. Vem har lust att dra runt mig på någon av våra vackra banor? Jag lovar att ta med nybakade bullar..🤪


.
Livet här, just exakt nu, är 100% fabulöst ♥️🎪
.
Ses vi imorgon? Amore m. ♥️
.
Bilderna!! @hellohazephoto som ännu en gång gör underverk med sin kamera av kalla vindar, ett trassel av klänningar och hår och nyfikna åskådare♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ