Gå vidare till innehåll

EN LIIITEN ÖVERRASKNING

Igårkväll när vi nöjda och glada skulle gå och lägga oss, jag och vovvarna, gav dom mig en liten liiiiten överraskning… Det var senare än vanligt, dagen hade varit fantastiskt...

Igårkväll när vi nöjda och glada skulle gå och lägga oss, jag och vovvarna, gav dom mig en liten liiiiten överraskning… Det var senare än vanligt, dagen hade varit fantastiskt rolig och några fina telefonsamtal värmde.
.
Jag öppnade sovrumsdörren och såg in i det svala mörkret…hm..det ser ut som om några lekt i vår gigantiska säng tänkte jag. Busvovvar.. sen tände jag sänglampan och bara VRÅLADE! Hela sängen, alla nya rena linnelakan var leriga! Allt var bajsbrunt! I en enda röra! Hundarna lommade ut lite försiktigt…dom visste att detta var nog inte så bra som det var kul…
.
Men, sen kväll eller inte, det är inte lönt att bli sur över ”spilld mjölk”. Har man tre busar så händer detta. Jag satt i viktigt möte på förmiddagen och dom hade lyckats få upp skjutdörren och hunnit förlusta sig både en och två timmar. Jag trodde i min fantasi att dom låg och torkade i hallen i sina bäddar efter morgonens lervandring…dom var ju så tysta…dom torkade inte, dom torkade av sig 🤭🤪


.
Lakanen blev bytta till Zoes stora lycka. Hon äääälskar nya lakan. Min lilla ryska DIVA♥️
.
Idag vaknade vi upp till sol. Min feber är borta och det står Malmökontoret på agendan. Äventyr, flyttplanering…och kul utvecklingsplaner. Det är alltid kul att träffa malmöteamet.


.
Helgen är nära. Reuniongården slår upp portarna med nybakat och full butik. Idag väntar vi in en kul leverans som skall upp upp upp…
.
Vi ses my lovely♥️ m.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ