Gå vidare till innehåll

DET VÄRMANDE GULDET

Jag fick fart på brasan på första försöket trots att veden var täckt av snö igår när jag rullade in korgvis av det värmande guldet..Solen börjar gå upp. Blåsten har...

Jag fick fart på brasan på första försöket trots att veden var täckt av snö igår när jag rullade in korgvis av det värmande guldet.
.
Solen börjar gå upp. Blåsten har börjat få liv igen. Igår höll min värld här på Österlen andan. Solen sken, det var fantastiskt väder. Himmelen lyste blå som om den nästa bad om ursäkt för skitvädret dagen innan.
.
Jag hade så roligt med er alla i butiken igår. Och Vivan skar upp kilo efter kilo med cheddar och beemster och st Agur - vi har 50% på all DELI t o m imorgon. Ostkylen är välfylld även idag men nu är allt uppskuret så kom kom om du vill smaka våra himmelska ostar från Möllans ost till sjukt reducerat pris.
.
Vi har fotografering av sommarkollektionen idag här i mitt hus på gården. Vi ska trolla fram magisk sommarkänsla mitt i vintern🤪🤭

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ