Gå vidare till innehåll

Den sista sommaren

Mina kära!Denna sommaren blir den sista vi firar här på Österlen.Jag har nu sålt min vackra Reuniongård.Ett nytt kapitel i mitt och min lilla familjs liv kommer att inledas om...

Mina kära!
Denna sommaren blir den sista vi firar här på Österlen.
Jag har nu sålt min vackra Reuniongård.
Ett nytt kapitel i mitt och min lilla familjs liv kommer att inledas om några månader.
Vi har enormt spännande tider att vänta och vi kommer att berätta mer så fort vi landat några av alla dom bollar som just nu hänger i luften. Reunion fortsätter i andra skepnader. Vi växer så det knakar! Det är bara skalet som blir utbytt.
Vi är glada och oerhört ödmjukt nöjda över allt vi lyckats åstadkomma under alla åren vi drivit verksamheten på Österlen. Österlen har verkligen varit min plats på jorden och vi har tillsammans med er skapat flera olika mötesplatser utöver det vanliga. Så många roliga, fina, galna och varma minnen vi delar – ni och vi. Och dessa kommer alltid att finnas kvar i hjärtat.

Nu lämnar jag tillbaka platsen och flyttar till min nya plats som ger mig den frihet jag längtat efter – och som jag hoppas få tillbringa resten av mitt liv på. Med familjen, livet, kärleken, buset, dansen, matlagningen och mitt roliga kreativa jobb med att producera vackra klänningar – det kommer jag aldrig aldrig att sluta med. Kanske kanske blir även ett par tre böcker skrivna och många andra lustfyllda projekt genomförda. Livet är NU.

Så mina kära, kom kom och hälsa på oss innan vi stänger - kom och kramas, skratta och prata minnen med oss! Vi driver Reuniongården vidare till i mitten eller slutet av augusti. Full gas, no breaks!

Varma kramar, Maria, Abbe, Lisa och Bill och alla vovvarna ♥️♥️♥️♥️♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ