Gå vidare till innehåll

CITRONER. JAG ÄLSKAR ALLT MED CITRONER

Så fort jag såg mitt favoritprint i linne kastade jag mig över tyget! Detta! Jag vill ha! Allt! Min underbara tålmodiga unga entreprenörsvän bara skrattade. Såklart Maria! Det är ditt!.Citroner....

Så fort jag såg mitt favoritprint i linne kastade jag mig över tyget! Detta! Jag vill ha! Allt! Min underbara tålmodiga unga entreprenörsvän bara skrattade. Såklart Maria! Det är ditt!
.
Citroner. Jag älskar allt med citroner. Doften, smaken, välgörandet. Här går jag ner till butiken och köper nyplockade till mitt dagliga citronvatten. Minst en liter varje morgon. Var jag än befinner mig i världen.
.
Klänningarna kommer! Modellen liknar vår gamla JOAN men är mycket rymligare. One size. Ganska lång. Vit botten. Linne såklart.
.
Mina limiterade citronklänningar rullar in på lager på tisdag eller onsdag. Vill du hugga dina innan dess för att vara säker på att få tag på en eller flera? Inboxa mig!
.
Här i Italien blir det extra varmt idag, 27-28 grader. Jag vet inte om det är klimakteriet eller den blommiga våren men jag är eh..varm… och jag njuter. Av allt på en och samma gång. Idag har jag ett par specialuppdrag och sedan är arbetet slut för denna veckan. Nu surrar symaskinerna och det är full fart i fabrikerna. Jag hittade dom vackraste linneklädda knapparna igår. Man förlorar sig helt i detaljer.
.


Reuniongården pryder sin plats i våriga vackra Hagestad där gräset nu behöver klippas, tulpanerna står i knopp och rosorna ska klippas av mig på söndag när jag är hemma igen. Vi har fortfarande trädgårdsmöbler kvar till 50% rabatt. Och vi har den vackraste fjärilslavendeln från dansken.
.
DELIdisken är välfylld av ostar i världsklass och godsakerna trängs och bråkar om vem som blir vald först.
.
Hela butiken är så vacker och strålar som den vackraste magnoliaknopp som precis skall slå ut.

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ