Gå vidare till innehåll

ÄNNU ETT SPÄNNANDE KAPITEL SKRIVS I MIN BOK

Att våga vila. Att våga säga nej. Att våga ta plats. Att ta plats för att det är livsnödvändigt. Jag har inte tagit plats i mitt liv. Jag har levt...

Att våga vila. Att våga säga nej. Att våga ta plats. Att ta plats för att det är livsnödvändigt. Jag har inte tagit plats i mitt liv. Jag har levt i relationer där jag lämnat företräde för den som behövde platsen mer. Det har inte varit en big deal för mig. Jag har hittat mina osynliga platser inom min värld och av kärlek har jag lämnat det stora utrymmet för mina människor som behövde den bättre.


Escape T-Shirt
ESCAPE T-SHIRT LONG


Men inför denna julhelgen tog även mina osynliga platser inom mig slut. Energin var slut. Fantasin var slut. Tomt i korgen. Hela systemet behövde en rejäl omstart. Punkt slut. Jag tackade kärleksfullt nej till ljuvliga inbjudningar. Åkte och handlade mat som jag älskar. Skogstur med vovve. Nya frasiga lakan. Massor av ved. Värme. Vila. En gigantisk hög med tidningar. Musik. Rent hus. Glad kelig vovve. Det kunde ju med råge räckt där eller hur?

Men sen började filmen. Mitt livs rulle. Och två dagar senare, utan att ha lämnat mitt hus, sitter jag nu och måste nypa mig i armen. Vad hände?? Egentligen?

orchid short
ORCHID SHORTS

JASMINE BLOUSE
JASMINE BLOUSE


Ännu ett spännande kapitel skrivs i min bok.

Min fråga till dig idag. Har du en hemlighet som ingen, absolut INGEN känner till?

Det är annandag jul och jag och vovvarna gör oss redo för en kul dag i butiken. Vi har MELLANDAGSREA och gofika.

Vädret kan vi inte rå på. Men stämningen här på Reuniongården är oslagbart kärleksfull ♥️

Kom kom mina kära! Kom så tar vi en vals och kramas och önskar varandra gott nytt. Nyårsafton står runt hörnet.

Kärlek m. ♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ