Gå vidare till innehåll

ÄNNU ETT NYTT ÅR ATT LEVA

Upp och hoppa my lovely. Vi har fått ännu ett nytt år att leva i. Att känna av. Att springa ikapp oss själva i. Att njuta av vännerna i och...

Upp och hoppa my lovely. Vi har fått ännu ett nytt år att leva i. Att känna av. Att springa ikapp oss själva i. Att njuta av vännerna i och att hitta kärleken till det och dom som finns oss närmast.

Jag är så sjukt tacksam. För drygt två år sedan drog en människa sönder min tillit i tusen bitar. Att resa sig kändes helt omöjligt. Nu börjar jag bli hel igen. Tänk DEN tacksamheten. Att det ens var möjligt. Det visar att allt är möjligt. ALLT. Det måste bara få ta tid. Alla läker på olika sätt.

Vid 12-slaget igår hoppade tre skraja hundar upp till mig när de få raketerna i Hagestad avfyrades. Och jag fick en hand i min. Tillsammans, ni och vi, gör vi världen lite bättre och vackrare 2024. Alla kan göra något.

Idag blir det en lycklig lerig nyårs-walk-about innan två av vovvarna ska åka iväg hemifrån några dagar. Jag saknar dem redan innan de ens lämnat…♥️
Sen ska vi äta upp resterna av nyårsmaten, jag och Milo. Och förbereda köket för att Reuniongården öppnar upp igen imorgon TISDAG och har öppet varje dag hela veckan innan vi pausar lite.

Det är första vackra lugna dagen av det nya året. 2024. Ett balanserat år. Så mycket vi lärt oss de senaste åren. Det är dags att använda lärdomarna och få oss själva och världen på rätt köl igen. Jag kavlar upp med ett leende. Är du med mig? 💪🏻🏃🏻‍♀️♥️

Kärlek m♥️
Bilder från the One and only lovely @hellohazephoto 🙏🏻♥️

Varukorg

Din varukorg är tom

Börja shoppa

Välj alternativ