Sälj eller dela inte min personliga information

Som beskrivs i vår integritetspolicy samlar vi in ​​personlig information från din interaktion med oss ​​och vår webbplats, inklusive genom cookies och liknande tekniker. Vi kan också komma att dela denna personliga information med tredje part, inklusive reklampartners. Vi gör detta för att visa dig annonser på andra webbplatser som är mer relevanta för dina intressen och av andra skäl som beskrivs i vår integritetspolicy.

Att dela personlig information för riktad reklam baserat på din interaktion på olika webbplatser kan betraktas som "försäljning", "delning" eller "riktad reklam" enligt vissa amerikanska sekretesslagar. Beroende på var du bor kan du ha rätt att välja bort dessa aktiviteter. Om du vill utnyttja denna rätt att välja bort, följ instruktionerna nedan.

Om du besöker vår webbplats med den globala integritetskontrollens opt-out-preferenssignal aktiverad, beroende på var du befinner dig, kommer vi att behandla detta som en begäran om att välja bort aktivitet som kan anses vara en "försäljning" eller "delning" av personliga information eller annan användning som kan anses vara riktad reklam för enheten och webbläsaren du använde för att besöka vår webbplats