Ignorer et passer au contenu

MY ITALIAN SUMMERHOUSE

Halleluja! För varje regnig mörk dag som passerar kommer vi en dag närmare ljuset och värmen igen. De senaste veckorna har jag ömsom stängt in mig med skisser, tygprover, samples...

Halleluja! För varje regnig mörk dag som passerar kommer vi en dag närmare ljuset och värmen igen.
De senaste veckorna har jag ömsom stängt in mig med skisser, tygprover, samples på nya styles och planering för att lansera ett helt nytt märke – Soulsisters the brand - och ömsom vinterstädat gården, bakat, planerat julhandel, pratat med nytillskott i personalstyrkan och färdigplanerat VÅREN!
Den kreativa bubblan har emellanåt spottat ut mig en stund, ut till verkligheten då jag ju har ett stort företag att sköta och kan inte bara unna mig att begrava mig i vackra tyger och rita nyheter… men oj så skönt det är där inne i den varma, nyfikna, tillåtande kreativa geggamojjan.
Hela verksamheten flyter på fint och vi jobbar på i våra lika kluster. Reunion Malmö som numera är 100% webbaserade håller redan på att växa ur sina lokaler med full fart så nu har vi 100% attention på att hitta en drömmig lagerlokal där vi även kan ha en fotostudio, ett kreativt it-kontor med plats för 10 pax och kanske även en butikslokal som kan vara öppen en eller ett par dagar i veckan. Det kreativa teamet för reunionhome.se håller dessutom på att skapa ytterligare två webbshoppar som ser dagens ljus efter årsskiftet. Mer information om det kommer.

Under tiden som vi aldrig packat så många webbeställningar någonsin i vår långa webbhistoria, planerar vi på Reuniongården hur verksamheten skall se ut efter nyårsafton. Varje år under senvintern bygger vi alltid nya miljöer, hittar på nya menyer och ett helt nytt sortiment rasslar in efter mässorna med tyngdpunkt på Formex, Parismässan och vårmässan i Delhi. Våra nya miljöer på gården kommer att baseras på min bild av ”the Italian summerhouse”. Tänk sköna utemiljöer, vackra hemtextilier, svepande långa fladdrande draperier i vinden, citronträd, vackra trädgårdsredskap och krukor och såklart massor av dofter som förstärker känslan av rosmarin, citrus, ceder och lavendel. Känner ni, ser ni, hur vi alla myser omkring på Österlen med sköna svala luftiga linneklänningar, byxor och stora vida vita linneskjortor? Jag tror aldrig jag längtat så mycket efter våren som nu.

Vi ställer såklart ut vår nya fina svepande Reunionkollektion på Formex i Stockholm i mitten av januari. Och dessutom lanserar vi ett nytt märke; Soulsisters the brand. Ljuvliga tyger, vackra styles och vi fokuserar på en större spridning storleksmässigt. Du får en smygtitt väldigt väldigt snart…

Tills allt fallit på plats röjer vi våra lager och säljer ut utgående kollektioner och fokuserar på den roliga julhandeln. Det är ju mycket roligare att köpa julklappar när rean börjar innan jul än efter, eller hur? Så har vi alltid gjort så varför ändra på en vinnande häst?

Redan om några dagar kommer vi att kunna visa och berätta mer av vad vi går och tisslar och tasslar om. Vi har några riktigt roliga fotograferingar inplanerade så vi går som äggsjuka hönor och väntar på leveranserna. För oss är denna tiden varje år rena julaftonen, flera gånger i veckan. 

Njut av timmarna, dagarna. Livet är nu.

Varma kramar, m.

Chariot

Votre panier est vide

Commencer à faire du shopping

Sélectionnez les options