Ignorer et passer au contenu

EN UNDERBAR MORGONRUTIN

En underbar morgonrutin sätter färgen på resten av dagen. Mina morgnar här på Reuniongården är ljuvliga. Jag gör allt i den takt som jag önskat mig under hela mitt liv.....

En underbar morgonrutin sätter färgen på resten av dagen. Mina morgnar här på Reuniongården är ljuvliga. Jag gör allt i den takt som jag önskat mig under hela mitt liv..
Hundarna Malte, Zoe och Alva sover runt mig huller om buller hela natten. Malte ligger närmast, ibland har vi samma hjärtrytm och då stannar min värld och ler av värme och lycka. Dessa tre väcker mig punktligt 06:52 varje morgon. Varje. Sovmorgon NEJ…inte aktuellt, en eller ett par stora bruna tassar i ansiktet sen är man uppe. Och vet ni hur bra det är för hela det fysiska och psykiska systemet? Kroppen mår bra av rutiner.
Sen duschar jag med tre hungriga vovvar utanför badrummet. Klar! Dags för första kissikissrundan och möta morgonen. Vi möter varje dag med all den nyfikenhet som sitter i en kall svart hundnos. Ibland, som i morse, står vi allihop och bara glor på den vackra utsikten. Inte en vindpust. Mörker blir till gryning.

Och sen den allra bästa timmen. Frukost till hundarna. Brasa, tända alla ljusen, kaffe och citronvatten till mig. Allt i rätt ordning. Malte går runt och ”diskar ” alla skålarna. Och sen har vi vår njutfulla timme innan vi går på långrunda. Brasan värmer, tankarna får flyga fritt, mailen kollas. Doftljuset med tomatdoft smälter och lockar till en ny dag. De små tingen i tillvaron ger de stora upplevelserna. Dessa morgnar är min dagliga semester, rekreation, lyckostund. Tänk att vi får vara här just nu. Livet är NU ♥️

Chariot

Votre panier est vide

Commencer à faire du shopping

Sélectionnez les options