Ignorer et passer au contenu

BASTA. PRONTO. AMORE.

Jag har 36 timmar i Italien denna veckan. Jag hinner med precis så mycket som jag behöver. Livet hemma på Österlen kräver min närvaro resten av veckan. Vi håller på...

Jag har 36 timmar i Italien denna veckan. Jag hinner med precis så mycket som jag behöver. Livet hemma på Österlen kräver min närvaro resten av veckan.

Vi håller på att förädla och utveckla företagets hjärta och skala bort allt vi kan outsorcea så vi kan komma ännu närmare er, ni underbara, som följer oss sedan drygt 20 år. Vi utvecklar produktionen. Vi lägger stora resurser på den ultramoderna tekniken som möjliggör för oss att göra det vi är allra bäst på; att fylla våra produktioner med innehåll och hjärta och liv.

Vårt koncept blir då och då kopierat rakt av av lusfräcka nya producenter. Vi skakar av oss och fortsätter vår stadiga väg framåt. Att kopiera ett koncept är livsfarligt enligt branschens e-commercekonsulter. Det är ingen konst att producera en massa produkter. Konsten ligger i att fylla varumärket med trovärdigt innehåll. Att stå för sina värderingar. Att leva med sitt varumärke 24/7. Att seriöst lära känna sina kunder. Vi har fortfarande kunder som följt oss sedan jag startade min första butik i Malmö 2005. Och fantastiska återförsäljare som, precis som vi, står för sitt varumärke och fyller det med ljuvligt innehåll dag efter dag, säsong efter säsong. År efter år. Vi är så imponerade. Det är en stor konst (och sjukt hårt arbete) att kunna stanna kvar i branschen i så många år, med nytt spännande innehåll som lockar både stamkunder och nya kunder att upptäcka och vilja ta del av våra varsamma livsstilsval.

 

 

Mitt företagande är en livsstil. Och under dem senaste åren har ni fått följa med mig genom allt från stor lycka och eufori till att trassla mig igenom svarta skilsmässor och bryt.

Jag har delat med mig av glädje och sorg. Av kloka tankar och av galenskap. Jag väver in mitt stundtals sjukt spännande liv i mina produktioner och jag önskar hett att ni är många där ute som fått daglig pepp att precis som jag, få kraft att förverkliga era drömmar. Eller avsluta skitrelationer. Eller ta steget att våga något du tvekat om i hundra år.

Jag fyller varje mjuk tröja med minnen från min utsikt på trappan mot himmelen på Österlen. Jag proppar varje meter linne med äventyr och mod. Det finns svängrum i mina klänningar och det finns mod att lita på att kärleken kommer till dig när du som minst anar det.

Att varje knapp som sys i är en hoppfull tanke om att det är din tur nu. Den är lika självklar för mig som att jag omfamnar er tacksamt allihop i mina sista vakna tankar varje kväll innan John Blunds sömnströssel regnar över mitt ansikte där jag ligger inbäddad mellan mina två mjuka hundar.

 

 

Under 36 timmar ska jag hinna titta till mina producenter, titta på ett möjligt hem till mig och vovvarna, äta Jonnis tryffelpasta och ta ett snack med Gianni och kolla hur det står till med hans hjärta. Och så ska jag dricka kaffe hos kaffegubben och proppa i mig ett av hans nybakade bakverk för då blir han så innerligt glad. Och så ska jag hinna promenera runt byn och sätta igång lite skvaller och le i smyg över vilka historier som myntas. Vilket liv, vilken lust jag fyller nästa kollektion med! Bus och kärlek. Envishet och mod. Varma kyssar nätterna igenom. Massor av arbete. Jag är tillbaka på mitt älskade Österlen i helgen. Jag flyttar in i min vita villa igen med den himmelska utsikten på min vackra Reuniongård. Starkare, gladare och fullproppad av idéer! Basta. Pronto. Amore. m.

Chariot

Votre panier est vide

Commencer à faire du shopping

Sélectionnez les options