Praktisera hos oss!

Kort om oss

Vi är ett kul företag som under 20 år har arbetat med style, heminredning och kläder.

Hos oss hittar du en härlig mix av sommarklänningar, linnekläder, stickade koftor och sköna jeans. Du hittar även skor, inredning och design.
Allting du kan tänka dig för det härliga livet som Reunionkvinna. 
Alla våra kläder är handplockade och egenproducerade i våra fabriker i Italien. Vi jobbar främst med naturmaterial och strävar efter en så hållbar handel som möjligt med rättvisa villkor.

Vi driver i dagsläget tre e-handlar (B2B & B2C) samt två butiker, vår flagship store Reuniongården med outlet på Österlen och shoproom i Malmö, där vårt webbteam har sitt kontor.


Vad vi söker

Vårt kontor är i ständig utveckling, där våra e-handlar växer så det knakar. 

I dagsläget har vi en e-commerce manager, art director samt en assistent/packningsansvarig, men vi letar nu efter ytterligare hjälp och söker därför en kreativ person som är riktigt vass och som lever på sociala medier och vill utveckla sin kunskap i att marknadsföra via sociala medier. Vi ser gärna att du har arbetat med detta tidigare, men ej nödvändigt. 

Det du kommer få göra hos oss är primärt att vara med och planera kampanjer och annonser, skapa och publicera innehåll i de kanaler vi är aktiva. 
Mäta och analysera data och följa upp på samtliga aktiviteter. 
Samt vara assisterande till e-commerce manager.

Vi förväntar oss att du håller dig uppdaterad kring de senaste trenderna på sociala medier och har en del erfarenhet av Instagram, Facebook och Tiktok.

Du som praktikant hos oss kommer att få en utbildning för livet. Det finns inte en enda medarbetare hos oss som inte kan göra den andras jobb, vilket innebär en fundamental personlig utveckling, och en grym chans för dig som i framtiden vill jobba med företag och e-handlar. 


Då vårt kontor ligger på Tessins Väg 9 i Malmö söker vi någon som bor i Malmö eller inte har något emot att pendla till Malmö. Kontoret har öppet mellan 9-17 mån-fre. 


Ansök här

Låter detta som något som skulle passa dig?

Hör då av dig till vår e-commerce manager Josefin Einarsson på josefin@reunionhome.se, så kan vi boka in ett möte och ta en kaffe och snacka lite.