EN UNDERBAR MORGONRUTIN

EN UNDERBAR MORGONRUTIN

En underbar morgonrutin sätter färgen på resten av dagen. Mina morgnar här på Reuniongården är ljuvliga. Jag gör allt i den takt som jag önskat mig under hela mitt liv..
Hundarna Malte, Zoe och Alva sover runt mig huller om buller hela natten. Malte ligger närmast, ibland har vi samma hjärtrytm och då stannar min värld och ler av värme och lycka. Dessa tre väcker mig punktligt 06:52 varje morgon. Varje. Sovmorgon NEJ…inte aktuellt, en eller ett par stora bruna tassar i ansiktet sen är man uppe. Och vet ni hur bra det är för hela det fysiska och psykiska systemet? Kroppen mår bra av rutiner.
Tillbaka till blogg

Sen duschar jag med tre hungriga vovvar utanför badrummet. Klar! Dags för första kissikissrundan och möta morgonen. Vi möter varje dag med all den nyfikenhet som sitter i en kall svart hundnos. Ibland, som i morse, står vi allihop och bara glor på den vackra utsikten. Inte en vindpust. Mörker blir till gryning.
.
Och sen den allra bästa timmen. Frukost till hundarna. Brasa, tända alla ljusen, kaffe och citronvatten till mig. Allt i rätt ordning. Malte går runt och ”diskar ” alla skålarna. Och sen har vi vår njutfulla timme innan vi går på långrunda. Brasan värmer, tankarna får flyga fritt, mailen kollas. Doftljuset med tomatdoft smälter och lockar till en ny dag. De små tingen i tillvaron ger de stora upplevelserna. Dessa morgnar är min dagliga semester, rekreation, lyckostund. Tänk att vi får vara här just nu. Livet är NU ♥️

En ny kund gick uppför trappan till vår vackra klädavdelning igår. Jag stod halvvägs och var på väg ner. Hennes ögon var stora och hon stannade i steget. Men oj! Så stort! Så fint! Detta hade jag ingen aning om - utbrast hon. Jag log - ännu en underbar kund som fått en aha-upplevelse. Vi har en av regionens största klädbutiker. Kanske den vackraste med allt ljus från många många takfönster. Den är rena ljusterapin. Och ren skär lycka. Vi älskar att överraska. Och vi älskar era besök. Vinter som sommar, året runt..
Vi ses hela helgen! Jag snurrar på de flesta poster tillsammans med min ljuvliga CREW ♥️