Varmt välkommen!

Reunion Home designar, importerar och säljer inredning och välbefinnande
- i Skandinavien och Europa. Vi arbetar med Orienten - Marocko, Indien och självklart Europa.

Hos oss hittar du produkter som har en förlängd tanke. Vårt arbete genomsyras av återvinningstankar, att använd lokala, traditionella material på ett nytt sätt. Vi arbetar ofta med olika projekt som försörjer kvinnor och familjer i utsatta delar av världen. Att få handla med dessa duktiga hantverkare och flitiga familjer och samtidigt få ta del av hantverkens skönhet i vår del av världen. Det känns skönt i magen varje dag.

Registering av dig som har butik och som är eller vill bli ny återförsäljare.
Du är välkommen att registera dig som återförsäljare. Du får ett mail med bekräftelse när vi lagt in dig i rätt grupp/prislista.

Alla priser här i webshoppen är per/st, inklusive moms.  

Vill du besöka oss finns vi numera tillbaka ute på Österlen. Vi har en underbart café med smörrebröd och goda bakverk och självklart Österlens godaste kaffe.
Du kan fika framför brasan om det är ruggigt ute. Vill du så sparkar du av dig skorna och shoppar i inredningsbutiken som är full av våra egna kollektioner förstås, men även av grekiska Korres, flytande tvålar från Terrible Twins, kläder från Stajl agenturer och Frontrow Living och underbara prints och konstverk från Millandante.

Adress: Malmövägen 70, Gärsnäs. Öppet varje dag hela sommaren.
  
Reunion Home collection våren och sommaren 2017.
    
Våren kommer med lätta material i korg och vass i alla dess former. Våra ljuvliga Reunionsandalar sitter snart på alla sommarfötter och våra textilier denna säsongen är inspirerade av sand och vatten. Vi kallar vår kollektion just sand&water collection.
Du hittar inredningstextilier i bomull och stentvättad linne och bomull.

Dofterna går i citrus, rosa blommor och mörkt sandelträ och våra egenproducerade massageljus tar större och större plats på den svenska och norska marknaden.

Vi arbetar aktivit i orienten med lokala producenter som producerar giftfri textil med färger som inte fördärvar hela vattendrag och byar. Som inte berövar barnen sin viktiga skolgång och som får rätt betalt för sitt hantverk. Och som framför allt får den tid de behöver för att kunna producera utan stress från västvärlden.

Vi arbetar alltid alltid med små familjeföretag som kan hantverket sedan hundratals år och som vet vad som krävs av en handduk, en filt, en vacker kudde. De skall tåla rörelserna i ett hem, de skall tåla många tvättar, de skall bli vackrare ju mer man använder dem.

Vi vill dela med oss av det genuina, det hållbara, den okonstlade fantasin som flödar med material som vi andra ibland inte ens ser som möjliga. Det bestående i en värld av oro, otrygghet och vågskvalp.
Vi hittar oss själva i de ljuvliga milda färgerna som vi hämtat i naturen under höst och vinter och tidig vår, i de fina materialen, i njutningen över att få fortsätta använda gamla vackra saker en liten stund till.
Vi tackar ödmjukast de finstämt duktiga vävarna som långsamt och tålamodigt väver fram alla våra textilier i uråldriga vävstolar. De alla delar med sig av sin livserfarenhet, sin visdom, sin fantasi och sitt hopp över att vi alla har en framtid om vi är rädda om varandra över hela världen.

Vår doftkollektion har aldrig varit större. Vi har ingen massproduktion. Vi producerar varenda ljus i små upplagor  med våra egna händer med en kärlek som det förtjänar.
Varje doft är ett doftminne från mitt liv, mina resor, mina platser, mina vänner. Jag vill dela med mig av aromaterapins hemligheter och jag hoppas att jag lyckas.

Att köpa ett 100% rent sojavaxljus gör ditt hem till en oas av underbar doft och känsla. Det du kanske inte tänker på är att för varje sojvaxljus du köper, bidrar du till att jordbruket får ett uppsving, bönderna i asien, sydamerika och usa får en ny produkt att odla och behöver inte lägga ner. Du räddar regnskogarna eftersom de riskerar att utarmas p g a alla snabbväxande palmodlingar som snabbt vill få fram palmolja som du bör undvika i all form av konsumtion. Även den s k certifierade palmoljan.
Men framför allt tänder du ett giftfritt ljus som du och dina närmaste kan njuta av länge.

Vi kommer aldrig att sluta leta efter det unika. En macker matta. Ett vackert bord. Några unika ljusstakar och lyktor. Det är det allra roligaste i vårt jobb och vår livsstil.
Håll utkik på facebook och här på hemsidan. Det unika vi hittar på våra resor får du gärna ta del av.

Varmt välkommen in i vår värld av njutning!

Maria & co
www.reunionhome.se

Textalk Webshop