Dessa köpvillkor gäller dig som handlar för privat bruk (ej butiker).

1. Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med kundtjänst.

2. Leveranstid
Leveranstiden är normalt 1-5 dagar från det att din beställning görs. Skulle någon vara tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre. Vi skickar omgående ett meddelande om detta.

3. Vi har ingen minimiorder, alla ordrar är lika välkomna!

4. Frakt
Fraktkostnaden är 49 kr för köp upp till 800 kr. Handlar du för mer bjuder vi på fraktkostnaden. Undantag förekommer vid beställning av produkter som väger mer än 10 kg, t ex stora tunga möbler eller andra produkter som är skrymmande. Vi meddelar korrekt fraktkostnad.

5. Betalning med kort.
Vi tar emot marknadens alla kort, inklusive American Express och Diners.

Vill du beställa produkter genom ett företag kan vi skicka faktura på 30 dagar. Sedvanlig kreditprövning görs innan leverans.  
 
6. Reklamationer
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 5 dagar efter det att du har mottagit dina varor och samtidigt skicka in en bild på den skadade varan via mail.
Kundtjänsten sänder en returfraktsedel. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd, i originalförpackning och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med ditt kvitto eller en kopia av det. På kvittokopian anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

7. Tvist
Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.
Vår försäljning sker enligt konsumentköplagen (SFS 1990:932), köplagen (SFS 1990:931) samt distansavtalslagen (200:274). Du hittar mer information hos Konsumentverket. Om en tvist skulle uppstå följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Länk till Konsumentverket och deras information om Distansköplagen http://www.konsumentverket.se/mallar/sv/artikel.asp?lngCategoryId=855&lngArticleId=197

8. Ångerrätt.
Du har enligt gällande lag, 14 dagars ångerrätt (utom de varor vi speciellt har märkt ut som ej öppet köp samt hygienprodukter) om du vill byta till annan produkt, färg, storlek eller ångra ditt köp. Observera att om du vill returnera något så måste du först kontakta oss för ett godkännande. Varan ska returneras till oss oanvänd och oskadad i originalförpackning. Bifoga också följesedel och kvitto. Du står för returfrakten och eventuella transportskador. Ofullständigt frankerade paket och paket skickade mot postförskott löser vi inte ut.

Textalk Webshop